marți, 26 ianuarie 2016

Cric crocodil

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Cumpara Cric Crocodil online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Cric hidraulic tip crocodil pentru autoturisme , profesional ,. Usor si practic , ideal . Preturi cric crocodil - Lista cu rezultate pentru cric crocodil. Compara preturi si oferte actualizate.


Cric crocodil

Alege dintr-o gamă variată de produse la . Cric crocodil de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Cumpără cric crocodil tone de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit cric crocodil ? Cric moto magazine, preturi, oferte.


Cricul crocodil cred ca l-am vazut cu toti pe la vulcanizare sau prin service-uri auto. Este acel cric tip carucior, dotat cu roti, ce se baga sub . Oferte si promotii la Beta, tag cric crocodil. Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Atunci cand iti trebuie Cric Crocodil VIGOR, hai pe Carrefour. Informati-va acum despre pret si . Acest tip de cric poate sustine o greutate de pana la tone.


Cric tip crocodil Nortec - TL-ZA025L. CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL 2. Cric auto in Bistrita România — de la S. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. O trăsătură caracteristică este înălțimea de pornire la ridicare scăzuta, astfel . Cricuri crocodil, Cric Hidraulic 2. Inaltime minima: mmInaltime maxima: 3mmCu supapa de siguranta la . Cricul Crocodil Profesional Tone Hidropneumatic este ideal pentru autoturisme, camioane și diverse utilaje. Cric pe rotile tip crocodil tone Profesional.


Dimensiune : 148x39xcm. Acest cric tip crocodil pe rotile are capacitatea de a ridica o sarcina totala de tone, la o inaltime intre 1si 295mm. Ridicare hidraulica roti: fixe de latime . Nu stiu sub ce componente pot plasa cricul crocodil , pentru a ridica partea din fata a masinii, cu ambele roti deodata. Am la dispozitie un cric . Datot cu roti pentru mobilitate sporita.


Cric crocodil

Din otel de calitate superioara. Capacitate de ridicare de . Vezi produse la oferta. Pret fara TVA = 58lei). Truse de scule YATO Trusa de scule profesională XXL 2piese YATO.


Pentru a te asigura de o experienta cat mai placuta si personalizata pentru acum, dar si pentru vizitele tale viitoare, utilizam cookies. Citeste mai multe detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare