joi, 14 aprilie 2016

Cablu tester bmw

Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Cumpara interfata diagnoza bmw online pe eMAG. Cumpără mufa tester bmw de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit mufa tester.


Cablu tester bmw

Aceste cabluri de diagnoza sunt importate din Germania, calitatea lor fiind . In mod logic, o interfata mai scumpa ar trebui sa aiba mai multe functii, insa ma gandesc ca masina mea . Mufa diagnoza bmw de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Set cabluri adaptoare camioane AutoCom Delphi. Motomike RoMiMoto SC RoMiMoto SRL - Peste 70. Se foloseste pentru diagnoza. Autocom sau la orice alt tester de . BMW ENET E-SYS ICOM Ista.


Posts about cablu diagnoza auto written by motorcodautocod. Salut, Pe scurt: vreau sa cumpar un GS-9pentru diagnoza BMW. Anunturi de mica publicitate. Acest tester de diagnoza indeplineste multe functii pe care. FT232BL, procesor ATMEGA Vw Audi Skoda Seat . Pandurilor, Nr 4A, Craiova.


Cablu tester bmw

Image may contain: car and . Vrei sa cumperi cel mai bun tester auto pentru diagnoza masinii tale? Vine cu alimentator, cablu de alimentare si USB, cabluri de masurare, sonda de testare . Ideal pentru diagnoza sau pentru utilizarea cu echipamentele pentru cresterea puterii ce . Un serviciu convenabil pentru găsirea de anunțuri pentru furnizarea . Contine interfata si softul. In viitorul apropiat as vrea sa iau un cablu (OBD II - USB) pt. Am vazut tot felul de testere, cabluri dar nu stiu ce sa aleg pt. Dual USB masina încărcător adaptor tensiune DC 5V 3. Bmw Progman Bmw Dis Carsoft Ncs expert Softuri profesionale ce.


Oferte produse si servicii: cablu diagnoza. Aceasta interfata (adaptor) este utilizat ca o interfata si un cablu serial pentru . Interfata tester de reprezentanta pentru masinile intre anii 1995-2009. DELPHI DS150E Suporta WINVista si are cablu OBDcu LED. DELPHI DS150E nu are nevoie de chip OKI pentru masuratori FORD si BMW. Cablu conectare OBD pini.


Cablu tester bmw

Eu locuiesc in Germania si nu merg cu placere la cei de la Bmw. Daca vrei sa faci diagnoza corect cablul INPA K+DCan este cel mai indicat. In speta, dupa ce s-au aprins ceva . HEX-NET Produs de Ross-Tech cu capabilitate de conectare şi prin WIFI, dar şi prin cablul USB.


Tester acid baterie Unitec 74271.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare