marți, 26 aprilie 2016

Itp service

Suna la spalatoria mobila si vin baietii sa curete masina oriunde ai fi, frumos in parcare. Etichete: afacere profitabila, francize si oportunitati, spalatorie auto mobila. Vand aparat cu jet de abur intensificat ecologica pentru spalatorie auto in . Spalatorii auto - Auto/Moto: Catalog online de firme si companii din Romania,. Siveco Auto SRL - Spalatorie Auto , Vulcanizare si Service Roti pentru camioane.


Itp service

Va punem la dispozitie aparatura de ultima generatie cat si personal calificat. Pompe de presiune, Utilaje spalatorie, Statii de igienizare in ferme si abatoare, Echipamente curatenie, Spalatorie auto ,Statii de spalare autoturisme ,. PA accesorii pentru inalta. Car”, fiecare doritor va trebui sa isi cumpere jetoane, de la un aparat. Aproape inexistente in anii de dinainte de 199 spalatoriile auto au luat. In ultimii ani, in marile orase functioneaza si spalatorii self sevice, fara.


Echipamente si utilaje pentru curatare, spalatorii auto , de inalta presiune - Detergenti auto. Pistol pentru aparat de spalat cu presiune - Spalare RL 30. Oferte produse si servicii: aparat de spalat spalatorie auto. Producatori, distribuitori, furnizori - Aparat de spalat cu. Inchiriez service auto complet echipat.


Itp service

SERVICE AUTO cu elevatoare si aparatura de ultima generatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare