vineri, 22 aprilie 2016

Pasta corectoare zgarieturi auto

Creion corector auto ,moto , universal , FIX IT PRO SIMONIZ , pentru . Solutie pentru indepartare zgarieturi auto , Nigrin la Dedeman. Se pune pasta pe o laveta NIGRIM, se aplica cu miscari circulare pe partea carosabila. Scăpați de zgârieturile de pe mașina dvs. Magazin piese auto online. Pasta corectoare de zgârieturi FilPatch.


Se pare ca, in sfarsit, Renault a scos pe piata creionul corector. E f bun pt mici zgarieturi , e o pasta corectoare care contine si un lac ce da . Cu riscul de a repeta intrebarea se poate scoate zgarietura de cheie fara. Ceara auto sau polish-ul auto sunt soluții inteligente de menținere a stratului de. Sistem unic de reparatii, indeparteaza in mod eficient.


SET REPARATIE ZGARIETURI VOPSEA AUTO Set ce repara definitiv zgarieturile din vopseaua auto. Corector zgarieturi T-cut, argintiu, 150g. Te-ai saturat sa iti vezi masina zgariata ? Sa cheltuiesti o avere pe reparatii ? Ai prea multe urme si zgarieturi pe masina ? Iti prezentam uimitorul corector pentru. Dupa, se slefuieste cu pasta abraziva, mai intai de rugozitate mai mare si. PASTA ABRAZIVA 10cm, deasupra si sub zgarietura , pt.


ABRO PASTA CORECTOARE VOPSEA 295ML. Nu se foloseste pentru corectarea zgarieturilor de pe suprafete din plastic sau cauciuc. Turtle Wax Kit reparare zgarieturi , 2ml. La sfatul colegilor de forum, si eu am recurs la kit-ul corector pentru rosu.


Quixx Scratch Remover este o pasta corectoare care va va ajuta sa acoperiti . Formula Sampon Auto Cu Ceara 473ML Acum zile PreţRON. Decat o pasta corectoare , iti recomand un polish pe o suprafata mica, facut la o spalatorie ceva care se pricep la asta. Daca zgarieturile nu sunt . Fie că este de la cheile de la maşină pe care le ţii în buzunar, sau pentru că l-ai scăpat din buzunar, telefonul tău este plin de zgârieturi.


Pasta corectoare zgarieturi auto

Repararea zgarieturilor mici mari sau foarte mari de pe masina indiferent de culoare, astuparea lor. Finisare vopsea auto cu ajutorul discurilor Hookit 3M. KIT creion corector zgarieturi auto - Anuntul. Vehiculul care ti se potriveste. Elimina zgarieturile superficiale ale autoturismului tau si reda-i stralucirea cu ajutorul pastei corector pentru zgarieturi auto la doar RON in loc de 1RON.


Stiti cumva cum se pot remedia zgarieturile facute in plasticele interioare ale masinii ? Aplici pasta de dinți cu mișcări circulare și observe usor, usor cum dispare zgârietura. După ce ai terminat, folosești o cârpă umedă pentru a . Pe bara dreapta-spate, o zgarietura care nu era inainte acolo. Pastă concentrată pentru îndepărtarea zgârieturilor sistem pentru.


Pasta corectoare zgarieturi auto

Vârful pixului ajută la aplicarea cu exactitate a pastei corectoare. Drept de retur in de zile. Set corector retus zgarieturi + pasta corectoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare