miercuri, 13 aprilie 2016

Stante metalice

Dacă aveţi nevoie de piese noi sau de schimb pentru scula electrică , puteţi găsi . Efectueaza service-ul si reparatii pentru produsele comercializate: hidrofoare, scule electrice , cabine dus, etc. Asigura un stoc minim de piese de schimb . Reparatii Aragaze si instalari plite pe gaz cuptoare pe gaz butelii voiaj , sector. Un meserias fara scule este ca un elev fara rechizite.


Stante metalice

Reparatii scule electrice : bormasini , polizoare unghiulare , rotopercutoare . Cu cat este mai dotat, cu atat munca ii va fi mai usoara iar calitatea produsului final va fi . Schimbare acumulatori defecti. Masina cumparata din piata Obor lei. SC ASTRALIS DISTRIBUTION SRL.


SC BIT WINDOORS SRL BUCURESTI ,. Cautati un centru service pentru un aparat electrocasnic AEG? Folositi instrumentul nostru de cautare si gasiti un centru apropiat de locatia dvs. Universitatii Politehnice din Bucuresti.


Stante metalice

Service Atelier Reparatii. Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii sunt furnizate in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare