joi, 4 august 2016

Cric hidraulic crocodil

Cric hidraulic crocodil

Cumpara cric hidraulic crocodil online pe eMAG. Alege dintr-o gamă variată de produse la . Oferte pentru cric hidraulic crocodil la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără cric hidraulic crocodil de la unul din magazinele noastre. Usor si practic , ideal . Informati-va acum despre pret si . Cricuri tip crocodil Conține produse. KraftDele KD3crocodil 2. T este ideal pentru ridicarea hidraulica , rapida, a masinilor si utilajelor cu garda joasa ce nu depasesc o greutate mai mare de . Cum poti sa sustii canalul ? Este un cric hidraulic din gama crocodil , care se potriveste foarte bine pentru lucrul cu autoturisme.


Cric hidraulic crocodil

Spunem asta si pentru ca va permite ridicarea unei sarcini de . Reghin, Mures Acum o săptămână 3RON Cere curier. Capacitate: tone Inaltime minima: 1mm Inaltime maxima: 5mm . Societate specializata in comert si import accesorii auto. Cric crocodil AL tone. Omul gospodar își face vara sanie, dar iarna își cumpără… cric mecanic sau hidraulic. CRIC HIDRAULIC TONE TIP CROCODIL , înălțime maxima 4mm.


In categoria scule speciale auto veti gasi o gama variata de cricuri si prese hidraulice: cric 2T, 5T, 10T tip crocodil , cric hidraulic , cric . Pentru utilizarea in atelier si garaj. In conformitate cu standardele europene de siguranta. Cu punctul de sprijin acoperit . Romanian term or phrase: cric hidraulic tip crocodil.


Cric hidraulic crocodil

English translation: lifting jack ( crocodile ). Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Site-ul nostru foloseste cookies-urile si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa putem sa ne reamintim de dumneavoastra si sa intelegem cum folositi . Am trecut prin Norauto Militari și mi-a sărit în ochi cricul ilustrat în poze și nu m- am putut abține să nu îl iau. La 1de lei mi s-a părut aproape un chilipir. Calitate Ridicata,pret mic, oferta.


Raider,einhell,Stern,Straus,Matrix,Stanley,Bosch,makita,skil,proenerg,stihl. T la pret avantajos de pe Auteco. Cricul hidraulic tip crocodil dispune de o sarcina maxima de pana la tone fiind ideal pentru serviceuri, vulcanizari sau pentru uz casnic.


Greutate neta: kg TOTAL. Comanda online pe piesesiunelte. Acest aparat de ridicat este destinat lucrarilor unde este necesara ridicarea greutatilor mari. Nu poate fi intrebuintat ca element de rezemare imobila permanenta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare