vineri, 16 septembrie 2016

Coduri eroare mercedes

Veți găsi lista cea mai completă . Mai multe rezultate de la forums. Oferte pentru mercedes coduri eroare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără mercedes coduri eroare de la unul din magazinele noastre. Mai jos puteți găsi lista codurilor de diagnoză OBD2. Mercedes coduri eroare oferte şi promoţii - PieseAuto.


Magazin online Idealbebe. Aceste coduri sunt utile pentru a face o diagnosticare rapidă şi corectă a problemei. La întreruperea procedurii de învăţare se va afişa un cod de eroare.


Tag Archives: coduri eroare. EPC mercedes - Stie cineva daca poate fi legata aceasta eroare de. Dispozitiv de diagnoza pentru vehicule comerciale. Afisare si stergere coduri de eroare , DA.


Malfunction Indicator Lamp. In acest topic voi descrie sistemul de diagnoza OBD-II, codurile de eroare precum si traducerea lor,piesele implicate in . Romanian (Romania) English (United States)Iata cum puteti citi codurile de eroare sau cum faceti testul pedalei zis si testul agrafei la Opel . Diagnoztica electronica auto,stergere coduri eroare. De asemenea, tensiunea vajo Vateria poate apela la acest cod. Când acesta detectează un anumit defect martorul Check Engine se aprinde, iar computerul de bord memorează un cod de eroare. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Descriptori de coduri de eroare. Reparatii calculator FTC mercedes a-class w168. Salut, ma poate ajuta cineva sa-mi explice ce inseama aceste coduri de eroare ? Mi-a dat urmatoarele coduri de eroare (poza din atasament),in rest. Lista coduri eroare OBD cutii automate. DTS COD , EXPLICATIA CODULUI DE TRANSMISIE.


Coduri eroare mercedes

Pe tester avea doua coduri de eroare frecvent intalnite atunci cand filtrul de particule este colmatat: P242F – DIESEL PARTICULATE FILTER . Expediere prin Cargus sau Posta. Din cate stiu problema asta apare mai mult la mercedes sprinter si vito. Coduri eroare OBD P08xx. Din cate am auzit si am citit este un soft care repara aceasta eroare. Cu acest adaptor OBDBluetooth puteți reseta din greșeală anumite coduri de eroare care pot fi de folos unui mecanic auto.


Am vazut chiar stpatmana trecuta coduri de eroare la un prieten toate cu PXXXX. Lipsă de putere în zona de turaţie redusă sau în zona de mers la rece (Otto). MERCEDES BENZ Truck Actros, Atego, Axor Truck Fault Codes list (ABS, HZR, MR) DTC. Top OBD-code readers for . Afla acum cum poti citi codurile de eroare (ecn) la Opel Astra H fara o interfata de diagnosticare (diagnoza). Aici gasesti si o lista cu toate . The on-board diagnostics does not replace the off-board diagnostics (Star diagnostics), as certain functionalities can only be checked using the off-board . Cablu de diagnoză OBD pentru Mercedes.


Coduri eroare mercedes

In functie de distanta parcursa si stilul de mers, martorul se stinge . Aflarea codurilor de eroare ale sistemului SRS se pot face prin mufa de. Nu este un cod de eroare des intalnit si de . Utilizarea de cookie-uri. Pentru a structura într-un mod optim și a îmbunătăți permanent pagina web, Daimler utilizează cookie-uri.


Continuând să utilizați . Acum zi - Cod portocaliu în mai multe zone din. Luogo al verificar el codigo me arrojo el cod PO602. INPA am dat jos turbo verificat fara nici o problema inclusiv testat . ShiftInProcess oder ETC1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare