marți, 27 septembrie 2016

Itp bucuresti sector 3

Informatii utile despre unitatile autorizate din sector 3. ITP Euro Car Test realizeaza inspectii tehnice periodice pentru urmatoarele categorii de autovehicule: Autoturism benzina. MOTOR SERVICE SCM, MULTIBRAND. Programarea este GRATUITA. Bucuresti , Sturnu Voineasa Nr.


Itp bucuresti sector 3

Preturile listate mai jos sunt cele pe care le veti achita in momentul efectuarii inspectiei tehnice periodice ( I.T.P. ) . Lungime maxima autovehicul Lmax= m. Adresă SITP: BUCURESTI , STR. Ei bine ati ajuns unde trebuie ! Auto Almira este un punct de inspecție . Servicii Auto - Transporturi Tractari auto. Marcat Drive oferim serviciul de inspectie tehnica periodica.


Noi stim sa avem grija de masina ta. Acte necesare pentru efectuarea ITP. Soldat Tudor Ion Sectorul 3. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . FERENTARI, Iacob Andrei, nr. SOLDAT TUDOR ION nr: 6 Sector 3. Sector , Bucharest , Romania - Rated based on Reviews Lene. Publica anununturi cu oferte de locuri de munca in tara si stranatate.


Ne gasiti pe Bld Dimitrie Cantemir, zona . Linia de inspectie tehnica periodica ( ITP ) din cadrul DAB AUTO SERV este acreditata. Service auto in sector si sector din . Documente necesare efectuarii ITP. La Dabauto nu mai functioneaza statia ITP deoarece responsabilul nu mai lucreaza la ei.


ITP inseamna inspectie tehnica periodica si este reglementata prin lege ca fiind. Rebel Auto Center detine statie ITP autorizata de rarom pentru autoturism cu tractiune fata, spate si 4xpana in 3. Piese auto, anvelope, jante, statie ITP , service roti, service rapi service . Pentru siguranta atat a dumneavoastra, ca sofer, cat si a celorlalti participanti la trafic, este necesar sa faceti o verificare tehnica a . Echipa Auto Erebus efectueaza ITP -uri (inspectii tehnice periodice) pentru toate marcile de masini si autovehicule utilitare cu un tonaj de maximum ,tone. Cauta statii ITP acreditare RAR, daca ai nevoie de o revizia tehnica periodica.


Itp bucuresti sector 3

Durează min de la Spitalul. Stare f buna echipare foull itp luna in curs roti iarna alia. Statii ITP din BUCURESTI. ITP -ul sau inspectia tehnica periodica reprezinta o verificare tehnica periodica si obligatorie a . Tinichigerie si vopsitorie. Reparatii si inlocuiri motoare.


Mai multe detalii despre serviciul public comunitar din județul tău. Inspectie tehnica periodica. Acum zile - Este mașina care va propulsa Aston Martin în acel sector al pieții considerat, în mod tradițional, inima mașinilor sport de lux.


Itp bucuresti sector 3

Cel mai bun pret la ITP inspectia tehnica periodica ( Benzina de la lei, Diesel: lei, 4X4: 1lei). Nu ai nicio treaba sa mergi cu pe sector de drum limitat la 40. Posted March 20- 10:20.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare