marți, 6 septembrie 2016

Injectoare diesel

Un injector este o supapă care injectează carburantul la motoarele cu ardere. La inceput a fost injectia mecanica, dupa care cea monopunct electronica, dupa care multipunct, computerizata, pompa- injector sau commonrail la diesel. Dispunem de echipamentul necesar pentru reparatia injectoarelor de ultima generatie common rail . Ce știi despre injectoare ? Uite ce ar trebui să afli despre.

Cum Se Conduce Un Autoturism Cu Motor. Acest videoclip reprezinta o ilustrare schematică intr-un ecran divizat. Un avantaj mare pentru clientii nostri este . Sistemele de injectie la motoarele diesel sunt o componenta critica in functionarea unui autovehicul, generand costuri mari de intretinere si . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Sistemul de injecţie al unui motor cu aprindere prin comprimare ( diesel ) este alcătuit în principal dintr-o pompă de injecţie, rampă comună, injector şi conductele . Service auto, autorizat R. Există două modalități de a curăța injectoarele: apelând la un service autorizat sau folosin acasă, o soluție de curățat injectoare diesel sau pe benzină.

INJECTOARE MECANICE BOSCH. Descriere produs: Injectorul este ansamblul cu ajutorul caruia se injecteaza carburantul direct in camera de ardere la . PRO DIESEL GRUP va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate precum si reparatii pentru pompe de injectie si injectoare diesel , atat. Tata e foarte încântat de soluția asta, crede că i-a întinerit mașina cu cinci ani. Pentru că mers în oraș și pentru că diesel.


The code has characters printed on top of the injector. If the correction code programmed in the engine DCU is incorrect for the injector , the engine may stall . Curata depunerile de pe duzele injectoarelor si din camera de combustie. Pe timpul funcţionării injectoarele se pot defecta sau deregla.


Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Atunci cand nu stii cum si de unde sa alegi cel mai bun aditiv pentru motorina de curatat injectoare , ar fi o idee buna sa consulti ghidul de pe Clovis. Injectoare common rail, turbocompresoare, pompe inalta presiune, tractari. Rune va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate precum si reparatii pentru pompe de injectie si injectoare diesel , atat pentru sistemele . Din ce am citit pe acest forum, sunt multi membri care si-au facut curatare de injectoare la motoare diesel. Astazi insa mi-am facut programare . Cele mai folosite injectoare sunt insa cele de tip inchis cu.


Curăţător cu putere specială, super concentrată, special creată pentru a îndepărta depunerile din sistemul de injecţie diesel , prin care se pierde puterea.

Aditiv motorina pentru curatat injectoare Abro 3ml la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Toate vehiculele moderne au injectoare in zilele noaster, indiferent ca vorbim de motoare pe benzina sau diesel. Valva EGR se obstrucţionează mai mult la diesel , pentru că:.


Ele se înlocuiesc cu alte injectoare noi şi se verifică pe standuri speciale de . Diesel , trebuie acordata o mare atentie verificarii si reglarii lor. Gamă completă de piese și componente diesel. Injectoarele se impart in doua mari clase: injectoare deschise si injectoare inchise. Not all remanufactured injectors are the same.


The quality of any remanufactured injector depends on the remanufacturing process and components. Can I purchase a cheaper injector online and have my diesel mechanic install it? Cumpara Solutie curatare injectoare diesel 250ml max. Aditiv curatat injectoare diesel 3ml NOXARO - pentru ca masina ta sa functioneze la fel ca atunci cand era noua! Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Cap tubulara pentru injectoare diesel 27Xmm.


Se utilizeaza la instalarea sau scoaterea injectoarelor diesel. Setul pentru rectificat scaune injectoare diesel este recomandat pentru reparatia sau rectificarea injectoarelor pentru motoarele diesel. Curata cu precizie componentele de motor, cum ar fi injectoarele si pompa de înalta presiune, de depunerile care . Motoarele Diesel şi mai ales sistemele de injecie common-rail sunt.


Pret Wynns Solutie curatat injectoare diesel , 3ml-Injector Cleaner For Diesel Engines - Detalii produs, descriere si specificatii pentru Wynns Solutie curatat . Bosch Common Rail diesel. Ai ramas fara Curatitor injectoare diesel 200ml STP? La Carrefour gasesti o gama variata de produse din categoria Aditivi auto. Pompa pentru injectoarelor diesel. Trusa cu saibe din cupru pentru injectoare.


Pistol stroboscopic digital pentru motoare diesel si benzina. Dupa reparatie pompa si injectoarele sunt . Pentru mai multe informatii ne puteti contacta. Injectoare diesel de la prestatori servicii, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. BOSCH - piese electrice, franare, injectoare diesel , stergatoare parbriz, bujii cu scanteie - incan, lampi, origine, calitate, garanţie, produse.


Reparatii injectoare Siemens Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare