miercuri, 21 septembrie 2016

Revizia tehnica de gradul 2

Statia ITP pe Strada Cerbului Nr. Satu Mare La identificarea si verificarea autovechicolului dvs. Mecanic auto, Electrician auto, Inspector Itp. Tarife ITP - Inspectia Tehnica Periodica pe categorii de autovehicule.


Reduceri pentru pensionari! ITP -ul va fi efectuat în fiecare an pentru maşinile mai vechi de ani! ITP valabil, rămân fără talon și plăcuțe de înmatriculare. Lista statiilor ITP autorizate din Cluj, reparatii, service, inspectii tehnice periodice.


Amenzi pentru lipsa RCA și ITP (foto). Prin cerere se pot solicita sau maxim locuri . In aceasta luna au intrat in vigoare mai multe modificari la legislatia privind inspectiile tehnice periodice ( ITP ) ale masinilor. Serviciul de Diagnoza auto . Vanzari vehicole transport.


In locatia in care se afla statia ITP 05 beneficiati de locuri de parcare in curtea statiei. Turda si in judetul Cluj. Petru a vă convinge de calitatea și . ITP , o maşină rectificat arbore cotit, o pompă . Pentru maşinile mai vechi de ani, ITP -ul este obligatoriu la un interval de un an. ITP realizând inspecția autovehiculelor de până la tone dar și servicii de tractare a acestora.


Mașina aceasta nu e disponibilă. Last price changes for this car. Sistemul de înregistrare video pentru staţiile de ITP este de azi obligatoriu.


Absența sistemului atrage suspendarea activității stațiilor ITP. ITP -ul pentru mașinile mai vechi de ani se va face anual. Informatii despre Inspectia Tehnica Periodica ( ITP ) si unde poti sa o faci. TIMISOARA SRL, Modern, Str.


Masina nu mai are asigurare si verificare, in rest functional tot motor foarte bun, cutie buna, fara . Pe unde se poate face ITP -ul in Cluj? Tahografe cititoare tahografe, diagrame role, piese schib tahografe, impulsoare, limitatoare viteza ITP Cluj Napoca. Recomandări, persoană a . Astfel, automobilele care merg la ITP cu parbrizul crăpat nu vor mai primi. Organizatorul promoției „Aniversare Dacia - ITP ” (în cele ce urmează „promoția ”).


Inspecţiei Tehnice Periodice ( ITP ) a fost adoptat marţi de Camera Deputaţilor,. Anunturi gratuite cu masini de. Moovit te ajută să găsești cea mai bună rută către Itp Mondo Auto Sotirescu.


ITP anual pentru mașinile mai vechi de ani. Daca in articolul trecut am vorbit despre ce trebuie sa faci pentru a trece ITP -ul din prima, astazi va aratam lista statiilor ITP din Cluj autorizate . Azi am facut Itp -ul la batranul megane si a mai trecut odata. Certificat de audit: str.


Inginer ITP si Mecanici Auto. Copie de pe certificatul de inmatriculare a autovehiculului, inclusiv anexa cu ITP. Opel corsa T itp valabil. Clientii nostri de la ITP , care în decurs de ani efectueaza în atelierele noastre inspectii tehnice la acelasi autovehicul, a-IV - a inspecţie se efectueaza.


Adi Soporan, absolvent de teologie la ITP București, și-a obținut . Găsite în categorii: service auto, service auto. ITP -ului, verificarea valabilitatii RCA-ului si verificarea valabilitatii rovinietei. Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica. Trei medalii obținute de atleții de la CSM Dorna Peste 3de sancțiuni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare