vineri, 14 octombrie 2016

Atelier strungarie constanta

Service auto autorizat RAR autoserv Lujerului SRL angajeaza personal: inspector itp , operator geometrie si mecanic auto Se cere: seriozitate in relatia cu clientii . Inspectia Tehnică Periodică ( ITP ) va putea fi trecută chiar dacă maşina prezintă deficienţe minore care nu afectează . Solutii complete pentru statii ITP , proiectare, constructie, dotare. Cum fac sa urmez cursul pentru obtinerea certificatului de atestare ca inspector ITP ? Proprietar, ITP valabil pana in decembrie ,certificat fiscal. Preț 10lei sau negociem dacă va ocupați de transport,casare și radiere.


Dacia Renault, oferim spre vanzare autoturisme noi si masini second han service, reparatii auto in garantie si post-garantie, intretinere si ITP. Rebel Auto Center- Itp si Geometrie Auto Sector 6. Cost estimat: tarif RAR (4lei) + combustibil dus-intors la RAR. Timp estimat: depinde in functie de cat de repede obtii programarea si de cat de . Punem mare pret pe tehnologie si calitate. Datorita acestui lucru, directia se efectueaza la ultimele standarde intr-un timp foarte scurt.


Se obtine si raport in urma . De duminică, mai 201 au intrat în vigoare noile modificări ale Codului Rutier. Cea mai importantă este referitoare la ITP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare