vineri, 14 octombrie 2016

Solutie spalat motor auto

Solutie spalat motor auto

Cumpara solutie curatat motor online pe eMAG. Acest produs este o solutie profesionala pentru curatat motorul. Specialiştii americani ne arată cum să spălăm motorul maşinii fără. De aceea atunci cand vrem sa ne ingrijim masina, curatarea motorului.


Aveti nevoie de un degresant pentru motor , 2. Te-ai săturat de unsoarea și mâzga acumulată pe motor ? Luând în considerare tipurile de soluții disponibile pe piață, se poate spune că zilele în care era . Majoritatea mecanicilor auto sustin ca motorul poate fi curatat chiar de. Detailing motor sau curățarea motorului este un subiect destul de controversat printre conducătorii auto , având în vedere că mulți se tem să nu afecteze partea. Descriere Solutia a fost special conceputa pentru curatarea motorului si a. Proprietăţi - dizolvă murdaria, reziduurile de uleiul si unsori - eficienta ridicata la spalare. Pulverizator solutie curatat motor profesionala KAKRA 7ML . Anunturi Auto , moto si ambarcatiuni - solutie curatat. Soluție de spălat motoare pentru motoare de benzină, diesel și motoare cu gaz, diferențiale.


Piese - Accesorii Autoturisme. Acesta conține componente speciale de solvent care elimină . Multifix Nutri este un ulei de întreţinere profesional, de înaltă performanţă, putând fi utilizat în scop universal. După un scurt timp de acţiune, dizolvă legăturile . Eficienta si rapida, pentru eliminarea din sistemul de ungere a impuritatilor. O gama variata de detergent auto profesional pentru curatare motor , degresant auto , solutii de curatare speciala - produse profesionale care elimina cu succes . Detergent bloc motor spray (4ml). Constructorii de maşini nu recomandă spălarea motorului sub nici o. Pentru un aspect mai îngrijit al motorului , unii şoferi apelează la serviciile spălătoriilor auto.


Solutie spalat motor auto

Eu nu am spalat motorul deloc in ani. Audi din Germania fata de o spalatorie auto din Romania, unde la multe dintre. Astia au o solutie pe baza de soda caustica pt motoare care ataca toate mufele si circuitele . Salut,exista vreo alternativa pentru spalat motorul fara a folosi apa? Motorul trebuie sa fie rece la spalarea cu apa. Speli frumos cu apa si solutie , furtun fin presiune, ai grija sa nu bagi in computer sau bobina de inductie, in rest e . Spalare motor auto - Salut.


Spuma activa spalatorie auto A-Clean 2Premium Active Foam Cleaner. Solutie de spalat motoare A-Clean Heavy Duty Engine Cleaner. Magazin piese auto online. Aditiv ulei - Solutie spalare motor Liqui Moly Engine Flush 3ml.


Pot spala motorul unei masini cu apa de la robinet are ceva daca il spal se. Solutie curatat motoare degresant puternic Super Mafrasol. E bine sa spal motorul pe interior odata la 2-schimburi sau sa-l las asa? Am si vazut un motor stricat din cauza acestor solutii.


In oferta noastra gasesti ceara auto , solutie pentru restaurare faruri, sampon auto , solutii curat motor , solutii curat piele, solutii curatat . Nu recomand spălarea motocicletei la spălătoriile auto , pentru că presiunea. Anvelopele de motor nu se curăţă cu soluţii pe bază de silicon! Delphi ServTrade comercializeaza o gama diversificata de detergenti auto profesionali pentru motor. ZOLLEX Solutie spalat motorul 3ml (ZC-232). Degresant motor spalatorii auto Motor Cleaner 22kg.


Solutie spalat motor auto

MOD DE UTILIZARE: Fiind o soluție concentrată se folosește în diluție de 1:10-1:2 în funcție de . Pentru orice tip de motor : benzina sau diesel. Asigura functionarea motorului la performante maxime. Optimizeaza emisiile de gaze. Curata motorul si sistemul . Cel mai bun raport pret-calitate!


Dupa ce au urcat masina pe rampa au dat cu solutie degresanta . Comenzile de anvelope se livreaza gratis. Exceptie fac bateriile auto , jantele si. Porsche Bucuresti iti pune la dispozitie pachete de cosmetizare auto pentru protejarea si. Pentru autovehiculele care au nevoie de solutie chimica pentru stratul antioxidare si impotriva abraziunii sau.


Toate piesele murdare, precum motor , portbagaj, portiere . Metabond CL - curatarea interioara a motorului. SOLUTIE HIGTH TECH pentru CURATAREA INTERIORULUI MOTOARELOR. Indeparteaza depunerile . Deoarece astfel de masini care sunt spalate la motor in spalatorie, cu jet de apa sub presiune si cu tot felul de solutii de curatare care mai de . Tip Produs, ACCESORII AUTO.


Lasa un sclipici asa frumos pe motor si miroase si a lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare