luni, 10 octombrie 2016

Modul electronic pompa injectie ford focus

Oferte pentru electronica pompa injectie ford focus la preţuri imbatabile doar pe. BSI pentru toate marcile , indifferent de mod. Cumpără modul pompa injectie ford focus 1. POMPA INJECTIE FORD FOCUS C MAX 1. In stare perfecta, piesa originala Avem in stoc si alte piese pentru acest model cat si pentru alte mod. Este de vina modul electronic pompa injecție.


Tddi Cod pompa : 400Imobilizator resetat . Vezi mai multe anunturi din Piese - accesorii . DTL din 199 problema mea este. Avansul cerut a scazut de la la intr-un mod inexplicabil, iar cel realizat minim 7. TDDI COD: 04700040Originala din dezmembrari, in stare foarte buna de functionare cu garantie si factura. Am un Ford focus diesel din 200 sa oprit si. Pai ce diferenta e intre pompa de injectie si cea de motorina,spune-mi ca nu stiu.


Ce text aveti pregatit in caz ca o masina ce are un modul reparat de voi . Adaptare (codare,scriere) pompa injectie ford transit,mondeo, focus. Repar electronica (calculatorul) de pe pompe injectie OPEL, FORD , BMW. Reparatii modul pompa vp3vp4calculator pompa astra isuzu.


Reconditionam - Vindem la preturi avantajoase pompe de injectie bosch model VP 30/pt opel astra opel vectra opel zafira ford focus modeo . Mărci disponibile de Garnitura, pompa injectie pentru FORD FOCUS online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul. Mecanicul de acolo mi- e prieten, se pricepe la pompe de injectie , dar nu e unul deala cum zici. Depinde in ce mod se duce capul hidraulic.


Pentru cei cu pompe de injectie BOSCH VPxx, care in urma diagnozei computerizate primesc mesaj de eroare gen modul electronic defect . Modul de funcționare, componentele și defectele OBD ale unui calculator de injecție utilizat la motoarele. Vreau sa imi schimb pompa de injectie de pe un Ford Fiesta 1. Insa tot ce gasesc pe internet sunt doar pompe de Focus cu codul asta. Inca nu au montato, insa mi- e teama de momentul in care ma vor suna . Ford Focus TDDI, fabricatie 20kw, cod C9DA.


VP si Zexel tip VP sunt pompe de injectie rotative cu comandă electronică asistată de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare