luni, 17 octombrie 2016

Caseta directie solenza fara servo

Caseta directie mecanica Dacia solenza fara servo. Acest produs se livreaza doar . Solenza - caseta de directie asistata, Dezasamblarea. Piese - Accesorii Autoturisme. Pentru constanteni si nu numai,vand caseta directie servoasistata.


Echipament vehicul: pentru vehicule fara servodirectie. In cazul de fata, am ales sa schimb intreaga caseta de directie. Timp de lucru: 2-ore ( fara refacerea geometriei rotilor). CASETA DIRECTIE MECANICA SLZ.


Reparatii casete de directie electrice si pompe electro-hidraulice Reparatii. Preturi incepand de la 2ron Garantie an fara limita de KM. Am un renault megane din 20si am schimbat caseta de directie.


Caseta directie solenza fara servo

Rulment roata fata Dacia Logan1. Bucsa teflon pentru caseta directie la Dacia Logan si Dacia Sandero. AUTOSPEED LA PRETUL DE RON DACA PIESA NU SE . Rezultate pentru Dacia solenza en Timişoara ; părerile clienților, prețuri,. Pretul afisat face referire la motor complet dar fara anexe accesorii ! Vand pompe noi de servodirectie pentru Mitsubishi, Toyota, Skoda Fabia Koyo, . Vand caseta directie pentru dacia solenza in stare buna, la preturi mici.


Mai multe detalii la telefon! Cu servo --4RON Fara servo --2RON Multe alte piese . Evident, cu motorul oprit, fara servo. Daca reglez jocul la aprape atunci volanul devine foarte greu de invartit in pozitia de mers drept inainte, . DACIA SOLENZA , casete mecanice, MOTOR, servo , lubrifiant.


Caseta directie solenza fara servo

Inlocuire lichid servodirectie. Cielo e mai mare, mai stabila, fara air-bag. Mai ales ca astea de Romania putine sunt cu aer si servo , spre deosebire de alea koreene care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare