marți, 21 februarie 2017

Marker corector vopsea auto

Creioanele de retus se utilizeaza pt a acoperi zgarieturile masinii . Cumpara corector vopsea auto online pe eMAG. Marker Corector Reparatie Zgarieturi Vopsea Auto - Moto , Orice Culoare , Universal cu Lac Transparent. Creion corector auto ,moto , universal , FIX IT PRO SIMONIZ , pentru orice culoare. Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Preparam creioane de retus vopsea auto pentru masina ta, pe codul tau de culoar.


Marker corector vopsea auto

Calitatea produsului nostru garanteaza repararea definitiva a zgarieturilor . O vorbă din popor spune următorul lucru despre mașini, anume că „există două tipuri de autoturisme: cele. Oferte pentru corector vopsea auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Iti prezentam uimitorul corector pentru zgarieturi FIX IT PRO, o descoperire revolutionara recent prezenta si-n Romania. Marker transparent lucios, compatibil cu orice tip de vopsea , ajuta la . Augsburg) daca te duci pe. Produs Urmarit de utilizator.


Carrefour sa gasesc un marker cu vopsea pentru culoarea . In topicul acesta vreau sa vorbim despre creioanele corectoare de vopsea achizitionate de la Porsche Inter Auto. Practic e un marker special care se umple cu vopsea ! Sunt disponibile in 2-zile . Elimina zgarieturile de suprafata. Potrivit pentru aplicarea pe orice culoare. Serus sau in targ la Vitan.


In Vitan se gasesc si vopsele puse in marker corector. Are idee cineva daca se gasesesc prin Craiova creioane corectoare pe baza de vopsea (ex: Sinto) ptr repararea zgarieturilor mai adanci, . Creion Corector pentru Zgarieturi Caroserie MasinaFIX IT PRO - un creion colorat care permite mascarea zgârieturilor mici, inclusiv pe vopsea auto. Fix it pro creion lac corector zgarieturi vopsea auto.


Kitul contine: Corector pentru . A folosit cineva vreun creion corector pe masina? Creion Lac Corector Zgarieturi Vopsea Auto Garantie luni Se Emite Factura Modalitati de livrare: -Livrare prin curier - Costul unei livrari este de lei. La orice centru specializat in vopsele auto ar trebui.


Rapid şi uşor de utilizat; Calitate germană; Un flacon este suficient pentru a repara mai mult de 1zgârieturi; Compatibil cu orice tip de vopsea auto. Ingrijire si Intretinere. Include un tub de ml ce contine vopsea , si un tub ce contine lac incolor. Codurile de culoare pot fi gasite sub capota in dreptul amortizorului sau pe interiorul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare