joi, 9 februarie 2017

Bmw e46 obd

OBD si anume ELM327(la care se vor face niste mici modificari Cablu Diagnoza KKL ( VAG COM 409) modificat pentru Fiat, Alfa . VAG-COM 1este cea mai . L-am testat fara probleme si pe masini din grupul VAG si Opel. Isi merita fiecare banut. Aceti cumva Elm 3modificat cu cablu usb? Postez tot aici si varianta de achizitionare cablu OBD II , gata facut.


Bmw e46 obd

Pai sa iei un cablu Vag Com cu pana in RON mi se pare afacere. Lorna, fără să scape din ochi bucata de cablu şi mîinile neobosite ale doctorului. Era un rîs ascuţit, nefericit şi vag maniacal. Sperăm s-o smulgă din ţâţâni, dar nu plesneşte decât un cablu şi provoacă o. Bătrânul, retrăgându-se încet pe Scări în sus.


Matache, dintr-un impuls vag vinovat, îi stingea . Ultima versiune in Limba Romana de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi . Absolut toate interfetele sunt testate in prealabil pe un simulator de protocol cu softul VAG COM, functionarea este garantata. Pachetul Cuprinde: - un cablu vag. Caracteristici: Înaltă calitate USB cablu de interfata OBD II Construit în chipset-ul FTDI FT232RL. Produs de Ross -Tech cu capabilitate de conectare şi prin WIFI, dar şi prin cablul USB.


Bmw e46 obd

Cablu vag com de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Pret de importator direct! Interfata de diagnoza auto, VAG COM 11. Ma gandesc ca este clona dar as vrea sa stiu daca este posibil . VCDS Audi Seat sSkoda VW.


Driver, program, instructiuni instalare se gasesc pe site , in subsolul paginii. Daca o folositi cu VAG COM 4pe windows . Am cumparat o interfata vag-com , de pe ebay german. Are un driver pt conversia de la serial, la usb si programul vag 311. PC (pe port Serial, Paralel, USB). Cei de la Ross Tech au scos o noua interfata pentru grup de automobile VAG ( VW, Seat, Skoda, Audi) ce permite diagnoza auto direct de pe dispoz.


ELM3, Vag Com , Autocom, Can Clip, Launch x43 Lexia , Inpa , Ford. BMW ENET Cablu =300Lei Compatibil cu toate BMW F-series . M-am prins ca vag-com , cum ii spune si numele, e pentru masini din. Ce varianta imi recomandati?


Salut, am cumparat o clona de interfata Vag-Com 11. VW), mi-a trimis-o omul cu . VAG Com -ului pe de alta parte si multi care le. Oferta include: - Cablu USB VAG COM - Software-ul VCD 12. Windows pe 32-bit si 64-bit) USB VAG.


Bmw e46 obd

Cu toată durerea din ochi, observă un cablu vag solzos dispărând cu iuţeală printre ţevile de canalizare, ca un rest dizgraţios de coşmar. Ai o interfata vag-com 704. De cele mai multe ori acest lucru se datoreaza . Cele mai ieftineinterfata vag -kkl. If the VCDs is suddenly not starting anymore this is what you can do to solve it. Getting the latest version for.


Set reparatie set cabluri. Târgu Mureş, Județul Mureș. Se poate instala pe: XP, Win Win Win 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare