luni, 6 februarie 2017

Pompa basculare iveco daily

Pompa basculare iveco daily

Curatarea injectoarelor cu ultrasunete este cea mai recomandata metoda. Pentru curatarea acestora injectoarele sunt demontate dupa masina, sunt verificate, . Cauţi după Curatare injectoare lângă locaţia ta? La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte . Ulei cu capilaritate activată ionic, pentru desfacerea şi curăţarea pieselor ruginite , cu depuneri cocsificate sau de funingineSoluţie de curăţat camere de . Pretul include TVA, si taxele de mediu. Aditiv curăţat injectoare Liqui Moly 3ml.


Pompa basculare iveco daily

Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe . Atomex, Verylube solutie curatat sistem alimentare injectie benzina sau. SPRAY CURATAT INJECTOARE SI CARBURATOARE PRET : Lei 3ml. Injectoare, motor si rezervor.


Solutie de curatat injectoare , motor, supape, bujii, rezervor, tuburi de. Pret ridicat al operatiunii de dezasamblare asamblare. M-am gandit sa fac un topic despre cum am curatat eu injectoare la motorul de mpi. Curatarea nu dureaza mai mult de ore si are rezultate foarte bune daca . Solutie curatat injectoare pentru sistemele de injectie pe benzina OE TOYOTA.


Aparat de curatat injectoare cu ultrasunete 4L. Descriere: Cuva de curatat cu ultrasunete considerata varianta cea mai eficienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare