joi, 16 februarie 2017

Service auto deschis sambata bucuresti

Dupa ani de la lansarea magazinului online de piese auto, ne-am gandit ca putem oferi aceleasi servicii de calitate si ca service auto , astfel am deschis. Reparatii auto , diagnoza KTS , vanzari piese auto. Calitatea servicilor si preturile oferite clientilor ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru masina ta.


Avem locații în București : 1) Zona UNIRII - Strada Valeriu Braniște 3 Sector 3. Stie careva daca e un service deschis sambata si duminica (oraru eventual:D ) din Bucuresti. Stiu cateva serviceuri dar nu stiu daca sunt .

PrograLuni-Vineri: 08. Cele mai mici preturi din Bucuresti. SECTOR BUCURESTI - Luni-Vineri: 08:- 17:- SAMBATA : 08:- 12:30.


Geometrie Doctorul Auto . Lider european specializat in intretinerea si personalizarea autoturismelor. Berceni 8 sector Bucuresti. Magazin online anvelope, piese auto, service auto rapid.


Diagnoza auto computerizata pentru orice tip de autoturism si autoutilitara.

DIAGNOZA AUTO, MECANICA AUTO si SERVICE AUTO BUCURESTI SECTOR 5. Sunati-ne orican lucram de luni pina sambata ! Contact Autokpentru servicii auto complete in Bucuresti , sector 4. Departamentele de vopsitorie auto , daune RCA, mecanica auto si alte. Ai nevoie de servicii de intretinere si reparatii auto ? Am deschis un service auto care se intinde pe o suprafata de 800m cu o parcare interioara generoasa, receptie, wireless . Volan Total comercializeaza in toata tara o gama diversificata de piese auto din import. Firma dispune de un service auto profesional avand toate dotarile necesare desfasurarii activitatii de reparatii. Reteaua AD Garage - mai mult decat un service auto pentru masina ta. Gama completa de servicii si solutii la un standard ridicat de calitate si profesionalism.


Vanzari piese auto online. Reprezint o compania Swiso rent a car Bucuresti cu o flota de . Noi, cei de la CONCEPT CAR SERVICE ne vom asigura ca neplacerea de a aduce masina la reparat, va deveni de acum incolo o experienta relaxanta si lipsita . aer conditionat, service roti. Sâmbătă - Duminică: închis.


R va ofera servicii de mare calitate cum ar fi: tinichigerie. Carol Knappe, pe colț, a luat naștere un mic service auto multi-marcă. Va oferim servicii de realizare ITP in Bucuresti , zona Dristor.

TOPTEN AUTO - service autorizat RAR din Bucuresti ce ofera servicii de. Daca ar avea un service auto deschis duminica, sambata ar face plimbari cu prietena sau si-ar vizita rudele iar duminica stie ca trebuie sa se . Dacia Renault Nissan din Bucuresti. Noul service auto este un service multifunctional, destinat atat operatiilor de intretinere si reparatii pentru . Autofix - service auto : mecanica, tinichigerie, electrica, vopsitorie, aer. La noi puteti efectua orice reparatie mecanica, incepind de la inlocuirea unui filtru pina . Cautati un service pentru a realiza diagnoza auto a vehiculului? Suntem la minut de Bd Theodor Pallady, Bucuresti , sector 3. Ilfov te asteapta cu numeroase servicii auto profesionale pentru turisme.


Brașov București Buzău Călărași Caraș Severin Cluj-Napoca Constanța Covasna . Informatii legate de service auto , consultanta si programare. Mecatronics - Alba Iulia. Auto Italia Vest - Bucuresti.


Vino să descoperi cele mai noi oferte BMW. Puteti veni oricand la unul din service -urile noastre de roti din Bucuresti in intervalul de lucru precizat. Automobile noi şi rulate, servicii BMW, tehnologii BMW. Indiferent de modelul masinii, specialistii nostri iti stau la dispozitie!


Service auto va ofera servicii de calitate la cele mai bune preturi in sectorul 4. Am deschis un magazin de piese auto si un service auto , unde va oferim la cele mai bune preturi, servicii. Am timp sambata daca vin pe la 10. Service mecanica auto , oferim servicii diagnoza auto , service roti, vulcanizare, vanzari anvelope si jante in Bucuresti , Sector – Barbu Vacarescu. Dudesti - Pantelimon, nr.


Situat în orașul Măgurele,Ilfov service -ul auto Pro Car oferă o gamă largă de servicii,. Creșterea șanselor de Ocupare din Regiunile București -Ilfov și Sud. La service auto din Constanta beneficiati de revizii auto complete, inlocuire placute, diagnoza auto, depozitare anvelope constanta. Daca ai nevoie de un service auto in Craiova sau ai nevoie de o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare