miercuri, 15 februarie 2017

Demontare macara geam skoda octavia

Tutorial Demontare Panouri Portiere Octavia 2. Trebuie scoasă masca cu butoanele pentru coborât geamul – pentru asta, tot cu spatula din plastic, . Mai este un subiect asemanator, macara electrica skoda octavia cred ca se numeste. Am avut aceiasi problema cu geamul de la sofer. As vreau sa stiu cum se desfac fetele de usi de la octavia fata si spate. Cred ca sunt similitudini intre VW si skoda dar totusi. La fel a fost si octavia mea, model ambiente.


Un tutorial video care va arata cum. Macaraua de geam a unei masini este acel sistem care face posibila ridicarea si lasarea geamurilor d. Valeo, QWP, AutoLux cu reducere si livrare gratuita. Trusa chei demontare interior auto, radio auto piese.


Oferim un sortiment larg de Octavia I Hatchback (1U) . VW Golf (Mk5), Jetta in doar. Sunt la orice masina cu geamuri electrice. Modulul de impuls este integrat in macara , adica e langa motor, asta e. De aceasta data nu am mai reusit sa-l ridic decat prin demontare si . TDI cu cai-putere — puteți achiziționa la. Componente Caroserie, Faruri, Geamuri pentru SKODA Octavia I Hatchback.


Pentru deschidere, rotiți macaraua în sensul săgeții A fig. Schimbat distributie SKODA OCTAVIA 1. Stii cumva daca si la skoda octavia este la fel ? INLOCUIRE POMPA SERVODIRECTIE PENTRU AUTO CU DEMONTARE ANSAMBLU. Inlocuire motoras macara geam electric fara demontare macara. Skoda Octavia Production.


Inlocuit filtru aer - fara demontare accesorii motor, 15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare