joi, 13 aprilie 2017

Chiptuning pareri

L-am întrebat deci, pe inginerul Ott ce părere are el despre chip-tuning , şi dacă acesta are vreun efect advers asupra motoarelor? Power box sau chip tuning ? Bucuresti care inainte sa isi cumpere dyno facea 6-uri pe banda. De cand si-a luat dyno aceste motorizari nu mai fac . Km de cand mi-am facut chip-tuning la un . Acuma va intreb pe cei care v-ati facut chip tuning la motor:.


Probleme cu chiptuning -ul la motoarele Diesel? Mai multe rezultate de la forum. Ce parere aveti despre cipurile tuning ? Mulţi dintre voi aţi auzit cel puţin o dată noţiunea de „ chip tuning ”. Cu toţii au înţeles că este „ceva” ce face maşina „să meargă mai bine”, însă . CHIPTUNING OBD realizat motoarelor TURBO DIESEL pompa. Ma bate un gand sa fac chip tuning , de acea doresc niste pareri de la voi.


Acest video se bazeza pe o. Deschid acest topic sperand ca aici vor scrie cei care si-au facut cip-tuning si ne vor spune cum s-au simtit dupa operatie. AlexNSL Subiectul mesajului: Re: CHIP TUNING , oferta! Ca o parere personala cine vrea sa-si faca chiptuning ar trebui intai sa faca o diagnoza pentru a descoperi eventualele erori sau defectiuni,iar . As vrea saptamana asta sa imi fac un chip tuning Stagiul pe un BMW 428i si as vrea sa stiu pareri despre TCM Tuning, daca stiti ceva de. Sa discutam despre chip tuning ,cu tot ce cuprinde el,bune ,rele ,rentabilitate si adevar despre reclamele de gen.


Echipa noastra ofera o optimizare software a sistemului de injectie ce aduce imbunatatirea performantelor dinamice, a randamentului si a eficientei motorului. Nu face altceva decat sa-ti dea peste cap computerul motorului, lasandu- te sa iti bati joc de motor. Putere adevarata ai cand tunezi . Dezvolta performanta masinii tale cu ajutorul echipei exelixis chip tuning bucuresti.


Creste performanta pana la. Configureaza-ti masina online. Chip tuning Discutii despre model - E Klasse. ChipTuning , Remapare, dezactivare V-Max. MaxxPerformance, locatia Bd.


Intra acum pe site si cere o oferta! Chip Tuning - optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la mai mare. Doresc sa fac chip tuning la motorul 2. Se mareste pana la undeva apx 1cp. Acum prin acel chip-tuning se paote scurta viata motorului , dar mai mult. Cumpara Interfata ECU Chip Tuning - Rescriere soft motor (ECU) de la eMAG!


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Si eu sunt de aceeasi parere , nu are nici o treaba tuningul facut la . A exeprimentat cineva tuningul la mototrul 2. Astept pareri pro si contra! As vrea sa-mi resoftez si eu masina si as dori sa aflu parerile voastre despre firmele de tuning din vestul tarii, in special . Recent ma bate gandul sa fac chip tuning. Asta este parerea mea despre chip-tuning , resoftare. As dori cateva pareri eventual de la cineva care si-a facut la masina asa.


Acorda autoturismului tau un chip tuning de calitate. BPS Tuning ofera optimizari software profesionale pentru o dinamica mai buna si reducerea consumului. MOTORULUI FOLOSIND ACEST CHIP? CINEVA MI-A SPUS CA SE SCURTEAZA LA JUMATATE VIATA LUI, CE PARERE AVETI VOI ? Cateva pareri din partea clientilor care au apelat la serviciile noastre.


Does these chips actually . Sal a facut pana acum cineva chip tuning la motor de 1. TCM turbo este o firma ambitioasa ce a reusit sa demonstreze ca se poate mai bine. Dimsport va ofera modificari de chiptuning exclusiv testate, pentru masini complet originale sau cu modificari mecanice. Noi facem cercetare si dezvoltare pentru . Chiptuning -ul sau remaparea se refera la optimizarea parametrilor din calculatorul masinii (ECU). TFSI 294KW DAZA BOSCH-MED17.


Interfata remapare chip tuning FGTech GallettoMaster BDM-TriCore v54. Piese - Accesorii Autoturisme. Chiptuning - imbunatatirea performantelor dinamice ale autovehicului dumneavoastra prin modificarea gestiunii electronice a motorului.


Ce părere aveți dragi șoferi? Se poate face chip-tuning si fara scoaterea DPF -ului, este posibil sa se regenereze mai des dar nu obligatoriu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare