marți, 4 aprilie 2017

Kit ambreiaj peugeot 206 1 4 benzina

Poti plati in rate fara dobanda. Kit ambreiaj Peugeot 2motor 1. Benzina , kw, caroserie Hatchback. Puteti ridica piesa de la sediul nostru sau o putem . Ambreiaj placă și disc Peugeot 2benzină. Piese - Accesorii Autoturisme. Vand piese PEUGEOT 2- livrare in Bucuresti si in tara.


Livram orice piesa prin curierat rapid cu plata ramburs la destinatie. Pentru mai multe detalii . Adica nu trebuie sa astepti pana patineaza. Eu asa am facut luna trecuta . Kit-ul nu contine si rulmentul. Este recomandat folosirea acestui tip de ambreiaj pentru . Ydisc ambreiaj diamteru . Litri kw Cod Motor : KFX-TU3J.


Piesa originala cu factura si garantie, . Masina este inmatriculata in Romani. Originale, vandute , cu preturile afisate. Nu exista amortizoare produse de Peugeot, nu exista kit de ambreiaj Peugeot, nu exista kit de distributie . Ansamblu Arc Amortizor Flansa Stanga Peugeot 2Cc Motor 2. Ce este un ambreiaj , cum functioneaza, ce probleme pot aparea si cum le.


Schimbați kit -url de ambreiaj doar la service-uri autorizatate, . Poate cea mai neplăcută situaţie la volan este să ne trezim subit că nu mai avem pedală de ambreiaj. Nu că ne-ar fi furat-o cineva, ci pentru că . PRETURI INCEPAND DE LA 4LEI PENTRU MOTORIZARI BENZINA SI 5LEI. Importanta schimbarii kit -ului de ambreiaj in timp util! Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând.


Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează atât din cauza deselor opriri şi porniri pe care şoferii sunt nevoiţi să le facă, cât . Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Astazi cind mergeam cu masina mi s-a parut ca pedala de ambreiaj nu pre. S-a schimbat kit -ul de ambreiaj si un tampon care sustine cutia, ceva de genul.


Exact asa am patit cu un peugeot 307. Transmisie (cutie viteze, ambreiaj , cutie transfer, diferentiale). Vind ambreiaj ,volanta Nissan Qashqai dci. Tip combustibil: benzina.


Inlocuire ambreiaj – motor diesel. Poză Skoda fabia motor 12benzina. Motor 12benzina +gpl an fabricație luna 10/20mașina merge inpecabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare