marți, 25 aprilie 2017

Demontare planetara dreapta logan

E important sa strangi corect piulita la planetara , daca e slaba se uzeaza rulmentul repede si strici si fuzeta. Planetara dreapta trebuie schimbata si la mine. Schimbare burduf planetara. Burduf planetara rupt, cum se schimba? Imagini pentru demontare planetara dreapta logan Mai multe imagini pentru demontare planetara dreapta logan Semnalată Raportați imagini Vă mulțumim pentru feedback.


Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Dupa o inlocuire de burduf la planetara , executata de mantuiala de un ,. Eu stiu ca la Logan poate fi inlocuit numai capul de planetara -ma . Vas ruga sa postati cei care au habar de demontare si procedeul prin . Din acest motiv la tine nu s-a potrivit acel burduf, era pentru planetara groasa. ATENTIE cand pui planetara inapoi caci mie mia curs ulei din cauza. Logan -uri la care am mai schimbat si asa e normal.


Parte montare stanga sau dreapta ;. Contine coliere metalice pentru fixare si etansare, nu contine unsoare;. Piese - Accesorii Autoturisme. Elementele planetarei (simering, cap planetara , burduf planetara ) trebuie verificate. Skoda, Intretinere, Probleme tehnice. Trusa chei demontare interior auto, radio auto piese.


Care sunt etapele de demontare si ce trebuie avut in vedere la o. Au demontat planetara din cutie pt a schimba burduful la capul dinspre roata. Prin demontare si batere cu ciocanul pe o nicovala, sau cum? Am observat ca planetara de pe dreapta , dinspre cutie, este umedă, cel mai probabil de vină fiind simeringul. Aș dori să știu dacă pentru . Ford Focus-urile au o problema cu simeringurile cutiei de viteze, mai exact simeringurile dintre planetare si cutia de viteze. Am dus-o la un service si s-a rezolvat repede.


Demontare planetara Dacia Papuc. MPI Benzina Fara ABSPRODUS IN ITALIA la general ricambi. Bara Dacia Logan originala vs. Totul se simplifică atunci când . Zgomot Dacia Logan dreapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare