miercuri, 26 aprilie 2017

Damen galati 125 ani

Damen galati 125 ani

Expozitia deschisa in foaierul Universitatii Dunarea de Jos cuprinde fotografii, carti postale, harti, carti si alte obiecte speciale, care ilustreaza . Anul acesta însă, petrecerea a fost una de . Cât mai multe comenzi cu nave cât mai sofisticate Așa i-au urat navaliștii gălățeni șantierului la petrecerea. Damen Shipyards Galati – 1years of excellence in shipbuilding. Galati opens historical exhibition as part of continuing 1year anniversary celebrations.


Damen galati 125 ani

Traducerea acestei pagini aug. Va anuntam ca albumul aniversar “O istorie ilustrată a Șantierului Naval din Galati ” consacrat celebrării a 1de ani de la infiintarea santierului poate fi . Tot în acest an, aici la Galaţi , în oraşul cu o îndelungată tradiţie în construcţii navale, sărbătorim 1de ani de la înfiinţarea şantierului. Mangalia News - Stiri din Mangalia, Știri din sudul litoralului, Stiri din lumea larga. Naval Damen a intrat deja în faza finală a aniversării a 1de ani de la . Vom fi ce-am fost și mult mai mult decât atât! The shipbuilders of Galaţi will be very proud to build the.


YE ARS OF E XPERIENCE 1DE ANI DE E XPERIENȚĂ DAMEN SHIPYARDS GALATI As . Cu o istorie de peste de ani , Damen şi-a început activitatea în Galaţi. Au fost ilustrate realizările DAMEN , o companie cu o istorie de 1ani , prezentul. Centrul de RD realizat de DAMEN la Galați contribuie la . Ambasadoarea României la șantierul olandez al Damen , împreună cu patronul. Naval Galaţi este cunoscut de mai bine de o sută zece ani. Santierul din Galati a livrat peste 1. Un prim târg de joburi al Irving Shipbuilding a avut loc la Galați în.


Construcțiilor de Nave din Canada de mai bine de 1de ani. Berkvens, CEO al Damen Group, Olanda, a vorbit, într-un interviu acordat dr. Deşi chiar şi o stradă din Galaţi poartă de ani de zile numele proprietarului companiei, Kommer Damen.


Expoziţia deschisă în foaierul Universităţii Dunărea de . Desi chiar si o strada din Galati poarta de ani de zile numele proprietarului companiei, Kommer Damen. Investitii: 1milioane euro. VERNISAJ EXPOZIŢIE: 1DE ANI DE EXCELENŢĂ.


Damen galati 125 ani

De altfel, în 201 şantierul a împlinit 1ani de existenţă! Bucharest: Editura Modelism, 200 ISBN 978-973-8101--3; ^ Georgeta Filitti, România acum o sută de ani , Magazin Istoric, November 201 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare