marți, 4 aprilie 2017

Probleme servodirectie logan 1 5 dci

Asa a avut si fratele meu probleme cu logan -ul. Acesta da semnalul catre servo pentru a porni. Probleme servodirectie , ELECTRICA de postări sept. Nu mai stiu exact daca pompa de la 1. Mai multe rezultate de la forum. Am avut si eu problema cu pompa de servo.


La symbol, kangoo, logan și la multe altele servo direcția este . Problema servodirectie , s-a scurs tot lichidul? Pompa servo-directie dCi, probleme mari - Reno. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare.


Modification pump DELPHI dci - Duration. Senzorul de presiune al servodirectiei de Logan desfacut. Pompa de servodirectie cu probleme - Posibilitate de modificare.


Eu am schimbat astazi uleiul la servo logan 1. Scoala de soferi o fac pe logan DCi cu servo , dar trag asa de greu de. Cu o mana il invarteam fara nici o problema. Cel mai vândut model din ultimii ani nu este scutit de probleme.


CP) şi diesel ( l) de CP. DCI si toate sunt la fel. Salut, mai am o problema la masina lu taca-miu. Nu am condus alt Logan Diesel ca sa observ daca se aude sau nu.


Tiuitul este de la motorasul electropompei pentru servo directie care este montata sub rezervorul de . Caseta directie pentru orice model DACIA Logan 1. Martori în bord Dacia - ce indică și cum îi interpretezi - Logan , Duster, Dokker - ePiesa. Alte probleme sesizate pe parcursul testului au fost “imbatranirea”. Azi am facut un drive test cu un duster diesel si am constat cu usurinta.


La smithield ferme au loganuri mcv dci care au peste 800. Desi producatorii de masini nu specifica, se recomanda schimbarea uleiului de servodirectie la interval regulat sau cand culoarea acestuia se . Masina: Dacia Logan MCV , 1. Acuma daca ma puteti ajuta in leg. LA MINE SA rezolvat doar prin completare cu ulei de servo.


Am schimbat o alta pompa servo (pe garantie),insa in prealabil am taiat personal 1. La variantele Diesel pompa de servo -directie este separata si electro-hidraulica. Tot la variantele Diesel. Ci Laureate (eventual si la dCi Ambition). Noul Logan face un salt înainte în ceea ce priveşte confortul la drum lung,.


ESP, patru airbaguri şi servodirecţie , iar versiunea de top are o listă. De ce sa alegi sa cumperi un Logan la mana a doua? Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi. Se conduce usor, nefiind asa mare, luati una cu servo , fara servo trageti de volan rau si nu reusiti sa o parcati.


Cele mai intalnite probleme la Dacia Logan. Iată semnificaţia martorilor de bord la Logan , dar şi la alte maşini populare în România. Uleiul de servo este la nivelul maxim cold de cand am cumparat.


Am un Logan diesel si nu mai pleaca ventilatoarele si nu merge nici aerul, . Buna ziua tuturor, problema mea este urmatoarea: acum luni pompa de servodirectie avea ,,scurgeri,, de lichid pe la capacul spate al pompei . Ci 90CP Man Laureate, pret Dacia Logan. Dacia logan club accident la apaca amenda parcare loc handicap probleme. Schimbare duza retur injector.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare