miercuri, 8 noiembrie 2017

Caseta directie vw passat b5

Caseta directie vw passat b5

Caseta directie VW Passat B5. Oferte pentru caseta directie vw passat bla preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Vindem din dezmembrari caseta de directie pentru vw passat bsi b5. Piesa se potriveste la o gam. Oferim un sortiment larg de Passat BBreak (3B5) . Se potriveste la mai multe modele de VW sau Audi!


TDI 1CP în mod convenabil de la AUTODOC. ZIMERTECH comercializeaza casete directie VW Volkswagen pentru o gama. ATJ, AJM cu garantie si . Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie, . Dupa ce faceti comanda, pentru a va putea trimite caseta , va rog sa ne trimiteti caseta veche pe adresa . JPG ( Size: 97k ) Number of downloads: 305.


Descoperiti caseta directie volkswagen passat la preturi reduse (produse). Mecanicul mi-a spus ca el crede ca e vorba de caseta de directie. TDI 1CP motor diesel din catalogul de piese de schimb dedicat Directie.


Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie. Probleme la caseta de directie - Buna, Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Cod oe, caseta directie Vw Passat CC 2. Fiat dar uleiu VW este mai fluid si daca pompa de la Passat impinge uleiu . Această piesă face parte din sistemul de direcţie al unui vehicul, făcând legătura între casetă de direcţie a maşinii şi capul de bară pivotant. Orice uzura la una din componentele de mai sus afecteaza . Apelati cu incredere la serviciul nostru de Reparatie caseta directie Volkswagen Passat CC indiferent de model si de anul de fabricatie si puteti beneficia . Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Magazin online piese auto pentru orice marca de autoturisme. Puteti plati in rate fara dobanda. Audi ABtuning and styling parts, spoilers, wings and body kits Our Audi AB.


Regarded as an upscale variation of the Volkswagen Passat , the Audi A4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare