joi, 9 noiembrie 2017

Scule speciale auto

Scule speciale auto

Asta pentru ca am vazut de curand noul aparat geometrie roti 3D produs de cei de la Reihmann si am citit specificatiile acestuia. Echilibrarea rotilor constă în repartizarea uniformă a masei roţii în jurul axei de rotaţie, pentru a elimina vibraţiile. RHM 3D Easy 6D este cel mai eficient și precis aparat de geometrie de pe piață.


Avizat sa efectueze măsurarea unghiurilor roților in mai puțin de min, find . Geometria rotilor trebuie verificata pentru a reduce la minim uzura anvelopelor si solicitarile articulatiilor pentru a creste confortul si siguranta in trafic. Teorie si practica Daca saptamana trecuta am studiat un aparat geometrie roti 3D la cursurile pe care le fac, cursuri particulare unde invatam . Aparat de reglat geometrie roti 3D 5euro tva inclus transport gratuit Aparatul este absolut complet și gata pentru măsurare și reglare a geometriei roților . Tags › stand geometrie roti 3d. Caracteristici ale aparatului Reihmann. Aparat geometrie roti 3D - Aparat pentru reglaj geometrie roti 3D cu reglaj electric pentru pozitia camerelor in functie de inaltimea autovehiculului.


Reglarea geometriei - o solutie ideala! Servicii de geometrie aut 3D auto computerizata ( tehnoligie de ultima generatie ) oferite de specialisti, doar in service-ul nostru Alegeti calitatea serviciilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare