vineri, 17 noiembrie 2017

Turbina ford focus 1 6 tdci pret

Turbina ford focus 1 6 tdci pret

Căutare injector , pompă de injecție sau turbosuflantă după cod:. Acest cod este generat automat de bancul de calibrare şi trebuie introdus obligatoriu în . Pentru reconditionarea injectoarelor Common-Rail si a pompelor de inalta presiune folosim bancuri de lucru profesionale si piese originale pentru rezultate. LICHIDARE ATELIER -VAND BANC CENTICUBAT POMPE DE INJECTIE. DISPOZITIV PENTRU VERIFICAT INJECTOARE ELECTRONICE . Vand banc codare, calibrare injectoare common rail RABOTTI MINITEC.


Turbina ford focus 1 6 tdci pret

Se pot verifica injectoare si pompa common rail marcile BOSCH, . La injectoarele pompa duza din gama Vw Audi, verificarea si calibrarea se efectueaza pe banc marca CAMBOX , acest banc ne permite o verificare corecta. Verificari injectoare Denso common rail. Injectoarele Denso “common rail” sunt verificate pe banc de probe profesional, conform fiselor de testare.


Injectoarele Bosch common rail sunt verificate pe banc de probe specializat, in conformitate cu datele tehnice specificate in fisele de testare. Service pentru motoare diesel: reparatii injectoare si pompe injectie pentru. Hartridge AVM, Bosch EPS 81 EDX . Injectoarele Delphi sunt calibrate electronic pe banc STARDEX , dupa testare bancul calibreaza si codeaza fiecare injector in parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare