marți, 14 noiembrie 2017

Service auto mioveni

Service auto mioveni

Servicii de Spalare si Curatare Tapiterie Auto. Pentru ca traim intr-un oras aglomerat cum este Bucurestiul, cu multe masini si strazi si sosele foarte inguste,. Oferim servicii profesionale de Cosmetica Auto ,Protectie, Polish Auto Profesional ,. Pasii urmati: Spalare exterior, degresare exterioara si a jantelor, aplicarea. Masina dejantat Scule si echipamente service auto www. Pistol spalat tapiterii tornador Compresoare si.


Service auto mioveni

Sudura Dispozitiv de Spalat Piese Consumabile Service Auto Echipamente de Protectie. Buna ziua, preturile de mai sus sunt de actualitate. Avem si un punct de lucru in care va puteti aduce masina daca nu doriti sa asteptati sa se . Produse de cosmetica auto pentru curatare tapiterie piele si reconditionare volan piele, cu aplicare rapida si usoara, care protejeaza orice tapiterie piele pe . Citeste mai multe despre tapiterie auto din piele! Curățare interior auto respectând îndeaproape instrucțiunile de lucru. La finalul procesului de curățare, mașina se va spăla din nou cu multă apă și.


Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor. Spalare + decontaminare tapiterie interioara; Tratament pentru tapiterie piele; Aspirare si. Preturile variaza in functie de tipul de masina si de timpul necesar . ECHO AUTO - Detailing auto Cluj Curatare tapiterii , Dezinfectare climatizare, tratament cu ozon, Curatare piele auto , Tratament piele auto , Polish faruri.


Service auto mioveni

Detailing, cea mai renumita si laudata firma de detailing auto de pe la noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare