vineri, 30 martie 2018

Carpulse

Carpulse

Colaborare Inter Cars - Herzkraft. Din dorinta de a tine pasul cu cerintele clientilor, incercam in mod constant sa ne diversificam portofiul de produse . La Tecnolam vei putea regasi cele mai bune oferte pentru mobilier service fix si mobil. Cat costa si de ce nu este rentabila investitia intr-un service auto. Pentru nevoile tale de depanare auto , încearcă sculele universale propuse de Norauto: chei, clești, șurubelnițe, truse de scule , lămpi și lanterne.


Carpulse

Scule pentru electronica, truse, clesti, pensete, lampi. Site-ul nostru foloseste. Burghie pt electronica, masini gaurit, mandrine. Amplificatoare audio, mixere audio, amplificatoare auto , boxe audio. Depozit de scule si echipamente pentru reparatii auto comercializam si furnizam scule si SDV-uri pentru service auto.


Suntem depozit si distribuitori de scule. PUMA TOOLS, PT -11 Dispozitiv montare curea distribuție, Set, VW T cu roți dințate. Scule si echipamente pentru service auto , accesorii service, scule mecanica, scule tinichigerie, scule speciale. Solicitanții care vor să deruleze activități de întreținere și reparare a autoturismelor sunt eligibili pentru a primi ajutoare de până la un milion . Criano Exim SRL - Profesionalism din 19Magazin de scule , utilaje, echipamente si accesorii pentru constructii, industrie, ateliere mecanice si alte domenii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare