miercuri, 7 martie 2018

Locuri de munca spalatorie auto anglia

Locuri de munca spalatorie auto anglia

Deschiderea unei spalatorii auto este o oportunitate, avand in vedere numarul mare. Pe langa spatii sunt necesare si echipamente specifice. L x l x H: 7x 8x 17mm. Categorie: Spalatorie Curatatorie.


Locuri de munca spalatorie auto anglia

Lei TVA inclus Garantie: luni. Detalii ADAUGA IN COS . Echipament Self Service cu sau fara constructie metalica pentru spalatorie auto cu jetoane fabricata de un producator cu de ani experienta. Masini si utilaje Dumbrava Rosie, MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE DANUBE INTERNATIONAL, TIP ASEP II4 . Cautati echipament spalare cu jet second hand? Contactati direct vanzatorul de echipament spalare cu jet. Click pe imagine sau marca/model pentru mai multe . Cu un program de curatare pentru vehicule comerciale, Kärcher ofera solutii pentru toate tipurile de vehicule si toate cerintele.


Te rugam sa restrictionezi selectia dupa (Localizare + Cine, ce? Activitate, companie) Editeaza selectia. Companii - Masini si echipamente de dezinfectare, . Extinderea unei linii de productie;; Diversificarea/Modernizarea activitatii prin achizitionarea de utilaje si echipamente ;; Demararea unei noi activitati sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare