joi, 22 martie 2018

Pret injector opel astra h 1 7 cdti

Pret injector opel astra h 1 7 cdti

Alege sa iti cureti tapiteria in cel mai eficient mod. Curatarea tapiteriei improspateaza habitaclul si sporeste placerea de a conduce. Multi nu stiu ce este un tornador sau cum curata … Tornador este un aparat pe baza de aer comprimat si solutie de tapiterie care face un efect . Norauto prezintă o întreagă gamă de produse auto , lavete, ceară și spray-uri pentru mașină cu diverse. Spuma curatat tapiteria din piele Mafra, 150ml. Spalare quot;artizanalaquot; curatare tapiterie auto.


Pret injector opel astra h 1 7 cdti

Aspirator profesional de curatat tapiterii si covoare SANTOEMMA-HOT. Curatare tapiterie auto cu sistem de injectie-extractie. Folosim substante speciale si cel mai nou aparat in domeniu. Oferim servicii de întreținere și detailing auto de cea mai bună calitate, cu produse si echipamente profesionale.


Vand aspirator cu aburi profesional pentru curatarea tapiteriei, mochetelor si interiorului auto cu injectie aburi si extractie ELSEA STEAMWAVE. As vrea sa stiu cu ce se curata tapiteria den masina! Si ai mare grija cu ce o cureti, pt ca tapiseria auto e foarte sensibila cand vine vorba de . Hoover Aparat de curatat geamuri JWC60B01 Alb-Albastru.


Perie cu role, multifunctionala accesorii incluse: duza pentru tapiterie si duza pentru colturi . Agent curatat plansa bord AMTRA LTD MOJE AUTO. Set de intretinere si cosmetica pentru autoturism cu tapiteria din material textil, Zollex. Am scris aici despre: „Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: solutia ideala sa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare