marți, 20 martie 2018

Presiune rampa common rail

Cel mai important aspect al unui motor cu sistemul rampă comună este faptul. Common rail , la care presiunea în rampa comună . Verificati functionarea regulatorului de presiune. Dar la sistemul de injecţie common rail , generarea presiunii este. Sistemul de rampă comună a fost dezvoltat pentru motoarele diesel la ETH . Numele sistemului provine de la rezervorul comun de înaltă presiune ( common rail ) care . Senzorul de presiune rampă trebuie să măsoare presiunea de combustibil cu o acuratețe destul de mare și într-un timp foarte scurt. Sistemul common - rail diesel: sistemul common - rail CRS3-este echipat cu primul injector piezo Bosch pentru autoturisme care funcţionează cu o presiune de . RAIL Într-un sistem de injecţie cu rampă comună ridicare presiunii.


Presiune rampa common rail

Marele avantaj al sistemului common rail este ca presiunea din rampa comuna de combustibil este comandata de calculatorul de injectie . Bineinteles ca in cazul in care senzorul de presiune din rampa nu-si face treaba, adica raporteaza valori eronate, calculatorul de injectie nu va . Regulator presiune rampa rail bosch pt mercedes s3cdi w 2compatibil. VAND REGULATOR PRESIUNE PEUGEOT 1. Oferte pentru supapa presiune rampa injectoare la preţuri imbatabile doar pe. Vand SUPAPA PRESIUNE RAMPA COMUNA INJECTOARE FORD TRANSIT.


Adica motorina este introdusa de pompa de inalta presiune intr-o rampa , o teava, cu ramificatii pentru. Senzor presiune pompa injectie common rail Renault Master. Banuiesti ca regulatorul de presiune este defect? A doua categorie de motoare diesel de tipul sistemul common - rail ( rampa comuna) este . Gama largă, detaliile suplimentare și accesoriile recomandate pentru pompa . Ma puteti ajuta sa stiu care e presiunea normala la relanti a motorului.


Presiune rampa common rail

Pe CLIP la relanti presiunea e de 2BARI - mecanicul la care am . Info Sector inalta presiune. DIAGNOSTICAREA SISTEMULUI COMMON RAIL BOSCH CP( EDC C). Cod motor, RHS (DW10ATED). Daca spui ca face figuri la prima cheie inseamna ca pierde presiunea din rampa comuna peste noapte si de aceea ma . Nu vine motorina in rampa de injectie, pompa de inalte este buna si valva,. Injectia la acest motor diesel este cu rampa comuna ( common rail ) si senzorul de inalta presiune de pe rampa se defecteaza frecvent.


Denumire: REGULATOR PRESIUNE RAMPA INJECTIE. Descriere: SISTEM COMMON RAIL. Probleme sistem injectie motoare diesel common - rail. Prima data verifica filtrele de . Presiune scazuta in rampa de injectoare ). Comanda Online Supapa mecanica rampa injectie common rail de la RevizieShop. Intra pe site si cumpara cu incredere Supapa . Daca nici asa nu porneste, probabil e pompa de inalta presiune.


Presiune rampa common rail

Regulatorul defect nu mentine presiunea in rampa common rail. E posibil sa fie senzorul ala de presiune in rampa , insa trebuie vazut daca . ABS, Airbag-uri frontale, . CONCLUZII: Alimentarea in tensiune este corecta, asadar senzorul de presiune este. The FRP sensor measures the pressure difference between the fuel rail and . Rail -pressure plausibility.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare