joi, 15 martie 2018

Creion corector auto maro

O rezolvare simpla, usoara si de durata pentru cele mai mici zgarieturi de pe suprafata lacuita, pe care nu doriti sa le remediati intr-un atelier auto scump. Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Bucuresti, Sectorul feb. Codul de culoare pentru gama Dacia se gaseste: - la Solenza si Logan, . Preparam creioane de retus vopsea auto pentru masina ta, pe codul tau de culoar.


Calitatea produsului nostru garanteaza repararea definitiva a zgarieturilor . Acum poti acoperi zgarieturile chiar tu, in doar cateva secunde! Creion vopsea retușare Dynamic Grey (Gri). Creionul corector zgarieturi are in varf un sistem ce permite adaptarea la orice tip de suprafata.


Pe termen lung nu este o solutie ( creion corector -scrach-out) dupa 10-spalari re-apar. Pentru un Gri Capucino au trecut maro in talon. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Nici cel mai atent sofer Skoda nu poate evita micile zgarieturi de pe suprafata caroseriei.


Pentru astfel de cazuri si pentru a evita cat posibil vizitele costisitoare in . L prepara dupa codul de culoare: vopsea auto , spray cu vopsea auto si creioane corectoare cu vopsea auto pentru marca Volkswagen. MARO MATT***** BUTOANE CULOARE INDIVIDUAL MARO -MAT(EXCLUSIV-UNICAT) DISTRONIC . Dacă zgârietura este foarte fină puteți folosi un creion de ochi de culoare brună. Creionul moale va colora foarte bine zgârietura și chiar o va . Baton de ceara naturala colorat.


Este usor sa utilizati, indicat pentru a repara zgarieturi pe produse din lemn. Fiecare dintre noi folosim obiecte din piele, fie că este vorba despre îmbrăcăminte, încălţăminte, decoraţiuni, mobilier sau accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare