marți, 29 martie 2016

Cleste coliere planetare

Alege dintr-o gamă variată . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Set clesti pentru coliere la planetara Gebo Tools Nou! Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Oferte pentru cleste coliere planetare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cleste coliere planetare

Cumpără cleste coliere planetare de la unul din magazinele noastre. Un cleste esential pentru fixarea burdufului la planetare. Cu cutter integrat si un mecanism de . CLESTE BURDUFE PLANETARA 2MM BGS. Triton - iti oferim scule.


Setul de scule este special conceput pentru montarea bridelor de stranger de la burdufele de planetare. Prima ustensila are rol de fixare si strangere a colierului. Ajunge in Ashburn prin Fan Courier: Luni, . Heavy Duty CV Boot Clamp Pliers - ZIMBER TOOLS. Metalul, o construcție puternică a cleștelui pentru încheieturi, garantează fiabilitatea și durata . Pentru a te asigura de o experienta cat mai placuta si personalizata pentru acum, dar si pentru vizitele tale viitoare, utilizam cookies. Citeste mai multe detalii.


Informații despre stoc: Se poate comanda. Verifica disponibilitate. Pentru fixarea colierelor de banda otel de pe . Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Contine garantie si factura.


Prevazut cu falci din otel si manere cu o lungime de 235mm. Set coliere , cleste cleme furtun. De la Ø - până la - = 1piese 1x Nr. Cleşte de strângere pentru coliere din bandă perforată. CV, prindere ușoară și tăiere.


Cleste coliere planetare

Potrivit pentru cleme acoperite sau . Clește pentru cabluri NEO are o formă specială pentru a sprijini cablu strâns cu fălcile și mâner. Afla detalii despre Clește strângere coliere planetare 2mm si vezi parerile celorlalti. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Acest produs face parte din categoria Scule si echipamente Clesti.


Hytrel cu coliere din otel - se poate utiliza cu . Cleste Strangere Coliere Furtun 2MM, 215M. A se tine cont de faptul ca daca se scoate capul de planetara din fuzeta. Special conceput pentru montarea bridelor de stranger de la burdufele de planetare.


Site-ul nostru foloseste cookies-urile si alte tehnologii astfel incat noi si partenerii nostri sa putem sa ne reamintim de dumneavoastra si sa intelegem cum folositi . Burduful de la Planetare Tip Click si Click-R 170. Stoc: sunati pentru confirmare. Comenzi directe la numarul . Set de clesti pentru montare si demontare coliere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare