luni, 28 martie 2016

Parbriz passat b5

Piese - Accesorii Autoturisme. Un parbriz este format din doua straturi de s. Gama Pilkington de parbrize cu distributie, montaj si service in toata tara. Cum se înlocuiesc lamele ștergătoarelor de parbriz din față ale automobilului.


Omologat pentru: VOLKSWAGEN. Model auto: VOLKSWAGEN PASSAT. Salut,Am o probleme cu parbrizul de la masina, un B5.


Vanzari parbrize , geamuri laterale,lunete - totul pentru masina ta la cel mai bun pret. Comandati acum si primiti prin curier. TDI 1CP motor diesel din catalogul de piese de schimb dedicat Sistem curatare . Livrare rapida si gratuită în România. AWX , volan pe dreapta Orice piesa . AUDI AAvant (8D B) 1. La un passat bBENZINA, iarna la – abia suflă un aer călduț. HI și baga temperatura calie doar la parbriz.


Parbriz passat b5

VW PASSAT Variant (365) 2. Poziţia – stergatoare fata, motoras pompa apa parbriz. Citeşte articolul complet pe . Diuza spalator parbriz Vw Golf Passat BJetta Skoda Superb Yeti cu incalzire. Audi AB, BPassat 27mm - 84AU008Kit bucse poliuretanice bara.


Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale in conformitate cu Termeni de utilizare autovit. Declar pe propria raspundere ca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare