joi, 31 martie 2016

Reparatii injectoare bosanci

Adresa: Strada Sucevei Nr. Aparaturi si scule unice in Romania, in mod special pentru reconditio. RECONDITIONARI injectoare ,turbo,filtre de particule . Reconditionarea injectoarelor si turbicimpresoarelor la cel mai inalt nivel calitativ. Servicii mecanice miraculoase. Cumparam folosit turbosuflante pentru motoare diesel, pompe de injectie, injectoare si injector.


TDI, Rupt șurub la injector in chiuloasa. Schimbat șaibe, inele, șuruburi și făcut scaunul in chiuloase la toate injectoare. Prin curierat sau ceva de genul. S-au stricat doua dintre injectoare,. Ne gasiti pe soseaua care leaga com.


Injectoare -Elemente sistem de injectie -Alternatoare. Piese - Accesorii Autoturisme. Pompe de inalta de presiune. Bucuresti, Splaiul Independentei 31 Hala OB15.


Arata numarul de telefon . Daca ati vizitat deja acest service ajutati munca lor si spuneti-va parerea despre ei. Parerea dumneavoastra va ajunge la administratorul service -ului. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Vezi aici care este programul si alte detalii.


A venit rândul acestor masini la reparat injectoarele ? Suceava te asteapta la adresa: Bosanci , Str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare