miercuri, 30 martie 2016

Vard angajari

Actualizeaza-ti CV-ul si gaseste acum . Găsește jobul tău ideal pe jobRapid. Acum ore - Luna martie a adus cu ea deschiderea punctului de lucru din Galaţi al companiei Vard Electro România, care mai are birouri în ţară la Brăila şi . VARD este unul dintre principalii designeri şi constructori mondiali de nave specializate. Având sediul în Norvegia şi un număr de aproximativ . Conferința de lansare a proiectului PRACTINOV.


Universitatea „Dunărea de Jos ” din Galați, în parteneriat cu Fundația SATEAN din Brăila și cu Asociația . JoburiBraila la Vard Braila SA. Pentru angajari la Vard Braila SA poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau full-time. Doua dintre cele mai importante intreprinderi din municiniciul nostra fac angajari masive. Astfel, santierul naval “ Vard Braila” si fabrica japoneza de cablaje auto . Se caută sudori, lăcătuşi, mecanici și tubulatori navali. Candidații trebuie să aibă studii gimnaziale . Ofer salariu avantajos si rog seriozitate.


Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la VARD Engineering Constanta. Tulcea caută cu disperare. MONTAJ) - locatie : punct de lucru in VARD FICANTIERI SHIPYARD BRAILA - data. Vard (Norvegia) în campanie intensă de angajări pentru șantierele navale.


Grupul Vard din Norvegia, care deține șantierele navale de la . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Noua in domeniul constructii nave noi face angajari de. Is cheapviagraonline-100mg. Appeals sensitive total glad a. This tadalafil tablets mg side effects not mine.


Vard Brăila va livra în următorii doi ani, opt nave de. Rusinoiu nu a putut să precizeze deocamdată câte angajări se vor face. Doriți să faceți angajări ? Se cauta meseriasi cu studii medii, dar si ingineri. Grupul norvegian Vard , proprietarul șantierelor navale omonime de la. Angajări la Spitalul Judeţean.


Vard are perspectiva să revină la 5. Societatea comerciala NAV CON SHIP angajeaza personal pentru Santierul Naval din . Femeie de serviciu la Cantina Vard Locatie: Cantina Vard (aflata la intrarea in santierul Vard , cladirea de langa parcarea mare) Responsabilitati: -executa lucrări . Galați are nevoie de muncitori de înaltă . We are the only company that can build all types of vessel, whatever their complexity. From cruise liners to mega yachts, military ships to high-tech o shore. Comuna Chirpar este unitatea administrativ-teritoriala alcatuita din patru sate componente: satul CHIRPAR – care este satul resedinta a comunei, satul VARD ,. Oferim masa , cazare, transport si sala.


Vard Brăila este unul din cele două şantiere navale din România ale grupului VARD , membru, la rândul său, al grupului Fincantieri. Vard Holdings Limite unul dintre principalii proiectanţi şi constructori de nave specializate la nivel mondial, anunţă un nou contract pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare