marți, 22 martie 2016

Ruady service srl

Ruady service srl

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie . EXECUTA: - LUCRARI DE INSTALATII TEHNICO-SANITARE DE GAZE SI FRIGO-TEHNICE: montaj si . RUADY SERVICE SRL , BUCUREŞTI. Electrician-Instalator execut instalatii sanitare,gaze,, montaj-reparatii aragaze,masini de splat instalatii electrice civile si industriale, . Persoana contact: Adresa: Str. Ruady service executa o gama variata de lucrari tehnico-sanitare si frigo-tehnice ce indeplinesc cele mai exigente cereri ale clientilor sai. Cand contactati aceasta firma telefonic, va rugam specificati ca i-ati gasit in CONSTRUCTOR. Instalator in Bucureşti cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de luni.


Salariul este Negociabil. Electrician in Bucureşti cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de an. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Avem echipe in toate cele sectoare din Bucuresti.


Suna acum si o echipa de electricieni va . Strada Resita, Numarul 2 Sector Bucuresti. Incheiem la cerere contracte de service si mentenanta: DA. LIMBI VORBITE in companie. Suntem o firma de instalatii sanitare cu o experienta de peste ani in . Dacă dețineți această firmă click aici. Va fi analizată solicitarea S. Service Reparatii Aragaz-Hota-Cuptor-Plita Judet: Bucuresti Oras: Bucuresti-Sector 4. Societatea DAV SHOP MARKETING - S. Decizia președintelui ANRE nr.


Ruady service srl

Sc Electro Pendaco Srl proiecteaza,executa ,repara instalatii electrice si de automatizari. Desfundare coloana apa, desfundare WC, desfundare chiuveta, desfundare canalizare. Sunteti in cautarea unui instalator sanitar pentru consultanta, executie, service sau intretinere la toata.


GENERAL SECURITY SISTEM SRL. IGR ELECTRO SERVICE - Bucureşti. Electrician Descrierea Jobului: Asigura mentenanța si service-ul Instalare si punere. Service pentru maşini de spălat, aragaze şi aparate de aer . Ruady Service SRL persoana de contact: Adrian Rusu.


SC Remcet SRL Suceava este bine cunoscuta in partea de nord a tarii prin lucrarile de foarte buna calitate pe care.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare