luni, 28 martie 2016

Dexron iid

Dexron iid

Aerul conditionat care vine din sistemul de ventilatie pur si simplu nu mai este la. Solutia este simpla, este necesara o incarcare cu freon auto! Sunt curios cat intra la Honda. La alte marci, intra in jur de 10ml. Dupa incarcarea cu freon temp.


Dexron iid

Verificare si alimentare cu freon sistem de aer conditionat pentru autoturism. Produsul a fost adăugat în coşul de cumpărături. VERIFICARE SISTEM AC, ÎNCĂRCARE CU FREON ȘI IGIENIZARE PENTRU AUTOTURISME. Stie cineva cat freon trebuie sa intre in instalatia de climatizare? Ps: la mine se simte cand intra ac-ul, se accelereaza un pic mai . Reparam compresoare si incarcam freon (R134-a) pentru instalatiile de aer conditionat ale tuturor automobilelor, la preturile cele mai mici din oras.


POZA, CO GAMA, BTU, FREON , RACIRE, INCALZIRE. Pentru informatii succinte despre sistemele de aer conditionat Daikin si nu numai,. Sa tot fi trecut vreo ani de cand mi-au remonantat aparatul de aer conditionat dupa reabilitarea blocului si de la ultima verificare a nivelului de . Page of - Aer conditionat - posted in i30: Am remarcat de cand au. Re: radiator aer conditionat si cantitate freon.


Răspuns #: Iunie 2 201 06: 58:p. Update: se pare ca freonul a scapat prin acel senzor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare