luni, 28 martie 2016

Compresor ac touareg

Compresor AC VW Touareg 7L de vânzare. Oferte pentru compresor clima touareg la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără compresor clima touareg de la unul din magazinele noastre.


Compresor ac touareg

Vand compresor AC VW touareg 2. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Verifica lista de produse de mai jos si alege piesa care ti se . Comanda simplu si rapid piese auto pentru masina ta. Platesti in rate fara dobanda, primesti factura si garantie. Dezmembrez Vw: compresor AC Vw Touareg 2. Piesele se livreaza direct la dvs.


D rulment 35x52x2 diam. Livrare rapida si gratuită în . Ambreiajul nu cuplateaza si atinge pe fulie. Mărci disponibile de Cupla magnetica, climatizare pentru VW TOUAREG online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul.


Sistem de aer conditionat. THERMOTEC Disc ambeiaj magnetic compresor clima. AC , nici mie nu mai merge clima de nici.


Numar nervuri Fulie curea- 1mm, Numarul gaurilor de fixare Cantitate umplere ulei 1ml, Ulei compresor PAG 46 . Cumpara fulie completa compresor AC VW Touareg Denso 7SEU17C la cel mai bun pret. Intra pe Radiatoare Oradea si vezi oferta completa. Phaeton VTouareg RMultivan Transporter de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc.


Cuplaj unisens, compresor clima VEMO, VW TOUAREG (7LA, 7L 7L7). Cumpara online piese auto noi si profita de promotiile saptamanale! Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea corectă a defecţiunilor.


Piesa se vinde cu factura si certificat de garantie! Piese Auto - Vindem compresor clima ptr Touareg 5. Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie. Pana ajung la tester ajutati-ma va rog cu o parere. Nu am folosit clima pana acum, am mers numai pe econ doar a fost iarna.


Compresor ac touareg

Sunt in mare tipuri de compresoare de ac dupa modul de actionare (cu bobina/ ambreaj electro-magnetic sau cu ventil). RVAVA QUALITY COOLING - VWK0Vw Touareg (7la, 7l 7l7) 2. Inlocuit pompa servodirectie + curatare instalatie - pentru auto cu AC, fabricate. Debitmetru aer capota faruri aripa bara. Aerosus ofera compresoare pentru suspensie pneumatica, noi noute, pentru VW Touareg , care le inlocuiesc pe cele originale ale autovehiculului . Intervención del compresor del aire acondicionado 00602Señal de. Conexión AC - Motronic 0060278 . We offer high quality new, OEM, aftermarket volkswagen touareg ac compressor parts.


Buy online or call toll free. Se ha agregado un conversor DC- AC (inversor) para la transformación de la.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare