luni, 8 ianuarie 2018

Elevator 2 coloane

Elevator 2 coloane

Metalbac Farbe s-a infiintat in anul 19si are ca principal domeniu de activitate producerea de vopsele , emailuri, grunduri, lacuri, diluanti si materiale pentru . Pistol de vopsit pneumatic mini tip BG-3315. Capacitate rezervor: 1ml. Duza din otel inoxidabil, 0. Rezultatele căutării pentru Vopsea Utilaje -kg printre anunțurile din întreaga țară.


Elevator 2 coloane

Un serviciu convenabil pentru găsirea de anunțuri pentru furnizarea de . P este o pompa de vopsit airless pneumatica de generatie noua a Taiver srl care include doua brevete. Maschinenbau Rehnen – Germania. Pompa de vopsit airless pneumatica 7000P este . Utilaje pentru lemn Utilaje pentru metal Utilaje pentru vopsit Proiecte speciale Despre noi Contact. Romcrete va ofera echipamente industriale Graco: aplicatoare de spume poliuretanice si poliuree, echipamente pentru pulverizare materiale structurate. Sistemele de vopsit sunt variante automatizate ale cabinei de sprayiat, care, pe lângă unelte speciale de vopsit , de asemenea au sisteme de încărcare pentru . Osidio Group, depozitul de piese pentru utilaje agricole, va ofera cele mai.


Detalii produs: Vopsea cu uscare rapida si rezistenta ridicata, pentru finisarea vehiculelor utilitare si mașinilor de construcție. Rezistenta excelenta la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare