luni, 15 ianuarie 2018

Tester compresie diesel

Tester compresie diesel compresmetru. Sonic tester compresie pt motoarele Diesel. Oferte pentru tester compresie diesel la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără tester compresie diesel de la unul din magazinele noastre. Instrument de diagnosticare care ajuta. Folosit pentru diagnosticarea motoarelor cu autoaprindere, diesel , la autoturisme și autoutilitare . TESTER COMPRESIE MOTOR DIESEL.


Masurarea compresiei la motor, cu pistolul de umflat roti, si o teava de adaptare la filetul bujiei. Kit tester auto compresie Diesel cu manometru si adaptori. Măsurare compresie Conține produse. Manual utilizare tester compresie motoare diesel. Chiar si cand se respecta toate indicatiile tot nu se pot elimina in totalitate riscurile, de aceea va recomandam . MOTOMETER tester de compresie pentru diesel doar ce se vede in imagine.


Tester compresie diesel

Potrivit pentru cele mai multe benzină și HDi moderne, TDCi, motoare injector pompa diesel si mai in varsta - Presiune de comprimare de testare până la bar . Utilizate pentru diagnosticul de motor diesel în . Diagnostic de comprimare pentru sisteme de injecție diesel. Compresmetru motor Diesel Compresmetru benzina. Manometru de compresie pentru a verifica supapele uzate sau inelele de piston ale motoarelor diesel. Este potrivit pentru autoturisme, camioane și tractoare.


Set tester compresie diesel Set tester compresie diesel. Acest produs face parte din categoria Scule si echipamente Scule speciale AUTO. Foi de calcul Diesel bucăţi. Pierderea compresiei pe cilindru este afisata in procente ( ). Scule auto profesionale pentru service-uri auto.


Tester compresie diesel

Gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc. Jacks Professional Problem Solver Guide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare