marți, 23 ianuarie 2018

Kit ambreiaj iveco

Kit ambreiaj iveco

Kit ambreiaj Iveco Daily II de vânzare. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. HPI 106cp 16V 35seuro 4 . Comanda online de la KitAmbreiaj. Oferim un sortiment larg . Magazin Piese Auto IVECO DAILY III cu livrare prompta in toata tara. Disc ambreiaj IVECO DAILY de vanzare, cu garantie!


Kit ambreiaj iveco

Vand piese IVECO DAILY, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret disc ambreiaj IVECO. Dezmembrari pentru autovehicule Iveco EuroCargo.


Informatii despre KIT AMBREIAJ IVECO DAILY 265MM (PRODUCATOR AP- ECHIPAREA ORIGINALA DE FABRICA). KIT FRIZIONE IVECO 35Cnou, Cuneo - Anunţ nr. Vezi transmisie nou pe Europa Camioane. Cumpara Kit Ambreiaj Iveco. Calitate la Preturi Mici.


Kit ambreiaj iveco

Consultanta la Achizitie. Vand bord iveco daily din dezmembrari pret 2lei. DISC AMBREIAJ IVECO EUROCARGO. Catalog piese auto pentru orice masina.


Poate cea mai neplăcută situaţie la volan este să ne trezim subit că nu mai avem pedală de ambreiaj. Nu că ne-ar fi furat-o cineva, ci pentru că .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare