vineri, 19 ianuarie 2018

Planetara dreapta ford focus

Planetara dreapta ford focus

Planetara Ford FOCUS I axa fata dreapta SKF NOU! Oferte pentru planetara dreapta ford focus la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără planetara dreapta ford focus de la unul din magazinele noastre. Cumpără cap planetara dreapta ford focus de la unul din magazinele . Poti plati in rate fara.


Partea de montare: Axa fata dreapta. Profita de preturi avantajoase. Finantare in rate fara dobanda. Cap de planetara pentru FORD FOCUS II la preturi avantajoase. Unsubscribe from Catalin.


Stare FOARTE BUNA, perfect functionala! Compatibila pe mai multe modele de Ford. Ford adus din Germania pe roti cu acele jante. Anunturi cu planetare dreapta pentru ford focus din toate judetele din Romania la cele mai rezonabile preturi.


Planetara dreapta ford focus

Lucram cu toate parcurile autorizate pentru. TDCI, din dezmembrari, in stare perfecta de functionare. Piesa originala reconditionata . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic. This topic is about NEW focus bataie planetara dreapta ! AVEM PE SITE angajati ai ford , si fosti angajati ! TDCI Diesel, Berlina, kw, an fabricatie 20din . Rulment planetara dreapta Ford Transit.


Potrivit pentru: * B-max de la 08/20→ * Focus Mkde la 08/19la 05/20→ * Focus Mkde la 07/20la . TDDI, cod YS4W printre anunțurile din întreaga țară. Convenabil serviciu de căutare. Trebuie sa schimb rulmentul intermediar de la planetara din dreapta. Vand piese FORD TRANSIT CONNECT, livrare in Bucuresti si in tara. Pachet schimb ulei FORD Focus II, 1. D For daca nu e una, e alta!


Planetara dreapta ford focus

Ford Focus - modelul care are acelasi motor . Acuma ce am avut niste probleme cu planetarele si cu bucsele. Pozele afisate in fiecare anunt sunt reale. Comercializam piese probate cu FACTURA si GARANTIE la . Consultati acum catalogul online AutoKarma de piese auto pentru Ford si puteti face comenzi online de piese de schimb noi, piese de schimb aftermarket sau . Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto! Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism.


Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare