luni, 28 septembrie 2015

Angajari lacatusi navali strainatate

Suntem o companie de construcții navale în plină dezvoltare și suntem în căutare de lăcătuși navali. Job-urile sunt doar în străinătate. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 59. Anunturi locuri de munca Munca in strainatate - lacatusi navali. Anunturi gratuite cu locuri de munca in strainatate pentru Spania, Italia,.


Avem nevoie de lacatusi si sudori navali in Germania( pe lângă Bremen) incepand c. Sudori Cosi lacatusi navali -oferta in strainatate. SC PETRO-SHIP GROUP SRL selecteaza URGENT sudori COsi lacatusi navali pentru prob. Recrutam de urgenta lacatusi constructii corp nava, pentru constructii noi in santier. Cautam pentru strainatate electriceni lacatusi sau montatori panouri solare . Cerinte: - experienta pe functie si in constructii navale - experienta in lucru cu . Cele mai bune locuri de muncă le găsești pe Trovit.


Dorești mai multe oportunități? Joburi si angajari de la cele mai importante companii din tara si strainatate. Munca strainatate sudori lacatusi tamplari vopsitori de pistol. Lacatusi – locuri limitate pentru strainatate.


Romania, numarul in recrutarea online! Se cauta lacatusi mecanici si lacatusi navali cu experienta pentru Olanda cu plecare imediata Cerinte:. Locuri de munca in STRAINATATE. Oferim locuri de munca in strainatate ! Angajări șantierul naval.


Anunțuri gratuite Muncă în străinătate din Mangalia, Constanta pe Lajumate. SUDORI ȘI LĂCĂTUȘI NAVALI OLANDA ȘI GERMANIA. Doriți să vizualizați din.


Alte locuri de munca din domeniul Pentru strainatate. Așa că suntem în continuă căutare de lăcătuși și sudori pe piața muncii din Galați și. Peste 3de angajări prin AJOFM Galaţi. Obiectivul nostru este sa plasam forta de munca in strainatate in cele mai.


Iată oferta de muncă în străinătate pentru candidaţi cu studii medii, plătită cu. Cautand dupa criteriile : ejobs constanta lacatusi navali am omis. Sunt lacatus constructor naval. Am experienta ani in santiere navale din tara si din strainatate.


Electricieni, lacatusi , sudori si mecanici in fabrica din Germania si Austria. Montator tubulatura din teava (in Finlanda) la Kettu în Străinătate. Fierari betonisti, lacatusi cunoscatori de desen la S. Timisoara) în Străinătate.


Tubulatori Navali la TC ALSAN LIMITE în Străinătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare