vineri, 18 septembrie 2015

Vopsea retus auto

Creion retus vopsea auto Wesco Producator Wesco Cod culoare : -Produs recomandat pentru retusarea vopselei de pe elementele de caroserie -Degresati. Vopsea Retus Originala Vw-Audi-Seat-Skoda. Set aplicator ce contine vospea originala (9ml) si lac incolor (9ml). In cazul vopselurilor non metalizate setul . Recipient cu pensula pt retus (zgarieturi mai late, vopsea sarita de la pietricele sau la marginea usii) cu vopsea auto preparata dupa codul de culoare al . Se prepara dupa codul de culoare al masinii.


Vopsea retus auto

Cu ajutorul bilei metalice aflate in interiorul recipientului ve-ti putea amesteca foarte usor . Cumpără vopsea auto retus de la unul din magazinele noastre. Marker vopsea retus auto. Vând vopsea auto retuș originala Skoda . Microreparatii, retus vopsea impreuna cu un pachet de polish auto profesional. Vanzatorul ofera LIVRARE CU VERIFICARE.


Piese - Accesorii Autoturisme. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Autoporand va ofera servicii profesionale de vopsitorie si retusare. Standox reprezentand un adevarat reper in industria auto.


Comanda acum si beneficiezi de Livrare Rapida si preturi de Importator. Nu e usor insa sa alegi cel mai bun spray vopsea auto , caci oferta de pe piata e destul. Daca totusi ai nevoie doar de un retus pe o suprafata limitata si trebuie . Kitul contine: Corector pentru . Email alchidic cu uscare rapida, usor de folosit, proiectat special pentru a fi folosit pe metal.


Acest kit de vopsele retus Gri - Quartz grey LY7G originale Audi iti permite sa corectezi. Solutie gel pentru curatarea jantelor auto originala Audi, 5ml. Este recomandata in special pentru . SILVERPOL – prima vopsea românească metalizată pentru retuș auto.


Creion corector vopsea auto , livrare imediata si cel mai bun pret, acoperim toate nuantele si culorile de vopsea auto cu acest creion. Portofoliu - Galerie de imagini microreparatii, retus vopsea la InAuto. Contine tuburi fiecare a cate ml,unul cu vopsea (strat baza) celalat cu lac. Produse intretinere si cosmetica auto profesionale - Chemical Guys.


VOPSEA , RETUŞ ,VERDE BERMUDA (COD VOPSEA L366) (HAINĂ), AR. Domeniu de utilizare - special pentru retușarea . Uscare rapida Nu contine metale grele Rezistenta deosebita la intemperii radiatii UV . Te-ai saturat sa iti vezi masina zgariata ? Kit reparatie vopsea Original TOYOTA. Sa cheltuiesti o avere pe reparatii ? Ai prea multe urme si zgarieturi pe masina ? Iti prezentam uimitorul corector pentru. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Spray vopsea. Preturi pentru Spray vopsea de la 12.


Vopsea retus auto

Spray retuş Logan Bleu electric Duplicolor 400ml Spray retuş Logan Bleu electric Duplicolor 400ml . Oferte si promotii la SculeForest, tag vopsea retus saratoga. TOCCO SPRAY RETUSARE CAROSERIE AUTO -MOTO TRANSPARENT LUCIOS - 200ml. NIGRIN-Solutie-Curatat-Rugina-Convertor-Inhibitor-Rugina- Caroserie- Auto -d273.


Set corector zgarieturi de suprafata, cu pasta corectoare KUltra Cut si polish KTurbo Tempo, pentru zgarieturile de suprafata din stratul de lac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare