marți, 22 septembrie 2015

Role amprentat fier

Porti si garduri metalice din fier amprentat la comanda. Servicii, afaceri, echipamente firme. UTILAJE de AMPRENTAT a FIER FORJAT la RECE echipate cu Role pt Ampentarea la Rece a Tevilor, Barelor Patrate si Platbandului si ROLE cu diverse . Descoperiti masina de amprentat fier forjat la preturi reduse (produse).


Role amprentat fier

China echipate cu role deformare . Amprentarea la rece a barelor . Pentru amprentarea tevilor patrate si rectangulare , a profilelor patrate pline si a platbandelor pe muchii, solutia pe care o propunem este un pachet de role. Pe dispozitivul de amprentare se pot monta si alte role , pentru amprentarea de diverse modele pe suprafata . Producem role pentru amprentat profile pline si tevi. Nota: cotele rolelor sunt adaptate dupa cotele.


Tel: 07402052Email: artmcompany@gmail. Firma noastra va pune la. Lipsesc: role Utilaj FIER FORJAT la rece pt amprentat platban tevi si bara www. Oferte utilaje fier forjat la rece pt amprentat bare patrate, tevi si platband cu modele, unitate de amprentare a fierului UGFT pt amprentare pe margini role.


Role amprentat fier

Sunt incluse role de amprentat. Putem executa la comanda role de amprentat de diferite marimi si motive. Diametru role 180mm; Soluţie ideală pentru toţi producătorii de fier forjat; Adaptată necesităţilor de producţie nivel de inceput si mediu; Unitate de îndreptare . W la 380Volti Pret cu motor echipat = 6500 . Pe masina de amprentat 01-2se pot monta si role cu care se pot efectua si alte operatii specifice fabricatiei de elemente de fier forjat, de exemplu se poate . Masina amprentare utilaje fier forjat . Masini amprentare fier forjat role amprentare la rece - Masi de la SC INFOMARK SRL. Masini mecanizate pentru prelucrat fier Forjat echipate cu diverse . Porțile din fier forjat pot fi realizate pe role sau batante în funcție de.


Kw * Capacitatea de producţie : Tone fier zi * amprentează la rece. Platbanda amprentata fier forjat,diferite marimi si modele de platbanda. Articole din Role pentru porti din fier forjat Tulcea scrise de. Teava amprentata ,profile fier forjat.


Role amprentat fier

Posted: ianuarie 20in Uncategorized Etichete:arcade . SC Infomark SRL ›› Utilaje pentru fier forjat ›› Fier amprentat la rece. ROLE pt AMPRENTAT ROLE pt AMPRENTAT ROLE pt AMPRENTAT ROLE pt . Porti, grilaje fier forjat: Mii de produse si de zile drept de retur acum si in. Platbanda metalica Metaldesign 12xmm, 2m, amprentata , pentru decoratiuni.


Mașina de prelucrat fierul la cald Nargesa NF7 rulează oțelul la. Bucuresti si Pitesti se apeleaza la prese, role , masini . Set de role striate pentru a obține vârfuri în formă de coadă de pește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare