joi, 24 septembrie 2015

Hala service auto

Hala service auto

Imobiliare Birouri - Spatii comerciale. Bucuresti, Sectorul Ieri 17:12. Cum să construiești o hală de 4mp într-o lună cu produsele TeraSteel. Este perfecta pentru service auto si nu numai. Produsul nostru include toate materialele necesare construirii . DESCRIERE HALALungime mLatime mInaltime la streasina 6. Solutie structurala S0Panta acoperis SPECIFICATII . Hala service auto patru posturi.


Hala service auto

Va propunem in vederea inchirierii o hala in suprafata de 2mp situata in. Banii vor fi folositi pentru constructia unei hale si achizitia utilajelor necesare pentru un service auto. ID 4spatii destinate pt service auto su 26constiut din suprafete dinstincte una de 124mp, h m, la pretul de 700e si a doua de 140mp, hm, la 700e. Nu intotdeauna pot fi prevazute de catre un simplu constructor de hale toate amanuntele acestea. PROIECTARE SI CONSULTANTA IN CONSTRUCTII.


Lucrari realizate - hale metalice. Update: În urma incendiului produs într-o hală a unui service auto au ars circa 3metri pătrați de acoperiș și de anvelope. Situata in cartierul Bulgaria, hala este pretabila pentru diferite activitati de productie, sau depozitare.


Spatiu industrial este dotat cu curent trifazic, apa, canalizare . Beneficiar: sc SCANIA ROMANIA srl. Proiectant general: sc CONSTREX . IMM-urilor in domeniile competitive identificate in SNC ? Galaxy imob va propune spre vanzare o constructie pe nivele de tip hala, ideala pentru service auto, ce dispune de birouri, holuri, spatii deschise la . Doriti sa investiti intr-un proiect de hala metalica? Sau intr-un service auto ? Nimic mai simplu: specialistii nostri va pot ghida fiecare pas pentru . O hală unde funcţiona atelierul de reparaţii şi o maşină s-au făcut scrum. Un incendiu a izbucnit astăzi, decembrie, la un service auto de la . Inchiriez hala- 1mp,teren 7mp,380V,apa,internet,alarma,sistem de supraveghere video. Oțelul este necombustibil, evident o caracteristică deosebit de importantă pentru o construcţie hală service auto.


Dacă apare un incendiu, . Structuri metalice : -hale -garaje -spalatorii-auto - service - auto -birouri -magazine Etc. Depozit hala industriala farmaceutic alimentar service auto. Sesizati oficial disciplina in constructii din primarie si inspectoratul de stat in constructii. Este vorba despre o hala service auto din Sibiu, care momentan este in stadiul de proiectare. Stadiu: se lucreaza la proiectul tehnic, . Locatie: Calea Radnei nr.


Adresa: Zăicești, Comuna Bălușeni, Jud. Valorificare: Llicitatie publica. Info: Adjudecat in contul. Astfel flăcările au ars mocnit în hala service-ului, preț de câteva ore, înainte de sosirea echipajelor de pompieri.


La sosirea pompierilor a fost . Borsului - drumul spre ferma . Perioada de implementare a proiectului . Acum avem anunțuri pentru Vand hala service auto în servicii. Teren si hala service auto - 1. Construire și dotare hală pentru service auto ”. Hale metalice pentru productie, ateliere pe structura metalica, centrale energetice pe structura metalica, hale metalice pentru depozitare, service -uri auto pe . Buna ziua, Ofer spre inchiriere o hala dotata cu pod rulant , cu usa glisanta la intrare, cu termopan, . In cazul de fata, prin conceperea service-ului auto cu hale individuale pentru . Spatiu verde amenajat, Parcare acoperita, Parcare proprie,. Completati formularul pentru o estimare de pret pe capitole pentru o hala parter. Preturi estimative accesorii.


Hala service auto

Oferte produse si servicii: hala metalica service auto. Propunerea ce se avanseaza coreleaza potentialul economic si uman cu aspiratiile de ordin social si cultural al. Funcțiunea principală va fi aceea de service auto. Deasemenea s-a dorit realizarea unei linii ITP pentru auto-trenuri.


Cele două funcțiuni nu trebuie să . Categorie: Oferte închirieri. Service auto camioane - hala semirotunda de la AGMI SLOBOZIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare