vineri, 4 septembrie 2015

Solutie curatat egr

Solutie curatat egr

Rosnol Pro Cleaner este un produs unic, de inalta calitate si foarte eficient pentru curatarea contaminarilor si murdariei tipice aflate in galeria . Spray curatare EGR si sistem admisie aer, motoare diesel. Se recomanda utilizarea lui la fiecare servisare pentru mentinerea curata a galeriei . Soluţie activă, specială, cu o combinatie de aditivi de inalta performanta, pentru îndepărtarea murdăriei şi a depunerilor din zona de aspiraţie şi din zona . Oferte pentru spray curatat egr la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără spray curatat egr de la unul din magazinele noastre. Curatare EGR cu solutie speciala - scapa de depuneri.


Servicii Auto - Transporturi . Discutie despre Solutii pt. EGR din sectiunea Ingrijire si Intretinere. Curatat EGR si nu mai porneste postări iul.


Avand in vedere ca am curatat mai multe EGR -uri,cred ca acel spray e frectie la picior de lemn si mai ales ca mizeria e intarita tare si se afla si . Tip, Solutie curatare EGR. Astazi La Garaj vorbim despre EGR si. Cel mai bun pret pentru produsul . Contribuie la refacerea puterii motorului si a capacitatii de accelerare a acestuia.


Iar dupa il cureti cu o periuta de dinti si cu solutie Triumf pt. Garantat iasa ca nou, o sa caut ceva poze cu EGR -ul meu curatat. Lei Solutie pentru curatare EGR - MOJE AUTO - 6ml - AMT20-A- Cod intern: . Daca valva EGR e blocata de calamina pe inchis se recircula un procent mare de gaze arse.


Il pun min intr-o solutie f buna de curatat. Produs unic si de inalta calitate pentru curatarea contaminatiilor. Curata si deblocheaza admisiile Turbo si ERG. Concret , EGR -ul si clapeta de acceleratie se curata usor. Solutie activa, cu o combinatie de aditivi de inalta performanta, pentru indepartarea . TDI cod AWX, AVF, AJM, BKE.


Este un dizolvant activ, special pentru curatarea murdariei obisnuite si a depunerilor din zona de aspiratie si a clapetei de acceleratie si EGR pe benzina. Model nou Extream clean PRO! Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa.


SPRAY CURATARE EGR WYNNS PETROL EGR 3. Datorita solutie usor spumante produsul ajunge si in . Ti-ar trebui o solutie care sa mai taie din fum,ca altceva nu vad. Reduceri, promotii, oferte speciale. EGR , injectoare si catalizator. Depunerile din acesta pot genera: - lipsa de . Omul si-a curatat EGR -ul cu un spray de carburator, sunt cele recomandate pentru curatarea EGR -ului pe mai multe site-uri.


Solutie curatat egr

Una din problemele ce apar la Smart Fortwo diesel este aceasta a EGR -ului. Dupa ani si infundari, am cedat si am cautat o alta solutie. Eu am curatat EGR cu spray si toata calamina si mazga dizlocate din.


De ce se infunda si cum se poate face o curatare la supapa Egr. Piesa trebuie demontata complet si curatata cu o solutie speciala care este . EGR la masina din semnatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare