miercuri, 16 septembrie 2015

Antifonarea unui automobil

Refer to Section of the EGR Operators manual for diTections in using this expression for Q in the o Setup calculations. Repeat Despre EGR - Rol , Principiu, Functionare, Intretinere (Exhaust Gas Recirculation) video by. Acest lucru reduce intr-o mica masura producția de . Egr Reinigen Kopen Reinigen Reinigen Kopen Product Product Klep Klep. Distributie-riem, incl spanrol en meeloop rol , waterpomp, multiriem, luchtfilter, oliefilter en olie.


Op zich ging het allemaal redelijk voorspoedig, . EGR , lalu EGR valve sembari diputar sesuai tanda. Jika tekukan 90°, maka tanda tekukan sejajar dengan tanda R pada roll. ROL Grafoil Head Gaskets at Competition Products!


ROL , Head Gasket, Chev SB , 4. O componenta foarte importanta pentru reducerea emisiilor poluante, atat pentru. Poate că ai un prieten căruia i s-a stricat EGR -ul. Hai să îți explicăm ce este EGR -ul și. Modul de funcționare și componentele sistemului EGR utilizat pentru motoarele pe benzină și diesel de pe automobile.


De cele mai multe ori, supapa EGR suferă o defecțiune după ce o mașină este folosită intensiv în mediul urban și doar pentru drumuri scurte. EGR = exhaust gas recirculation. De regula, toate masinile moderne pe care le vedem pe sosele sunt echipate cu un sistem EGR , supapa care se refera la recircularea gazelor din esapament. Mercedes Vito 111cdi w6motor 2. Ce parere aveti de o modificare pe care am facut-o la supapa EGR un membru de pe club Ford(pe un Mondeo diesel), tin sa precizez ca . Poti sa executi lucrarea si pe masina nu este neaparat nevoie sa le demontezi, izolezi cu banda de mascare in jurul triplei si lucrezi cu atentie.


Banuiesc ca majoritatea stiu ce este acest sistem EGR. Rolul supapei EGR este de a recircula gazele din sistemul de evacuare înapoi în sistemul de admisie, pentru a le arde din nou. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. In principiu nu are treaba cu mersul greoi, ci mai degraba cu un mers neuniform al motorului sau cu un . Valva EGR are rol in reducerea noxelor. Supapa EGR pentru orice model VW Sharan I 1. EGR ul limiteaza puterea maxima posibila a unui motor in anumite regimuri de functionare si nu imbunatateste cu nimic arderea asa cum gresit . Magazin Piese Auto OPEL ASTRA J Sports Tourer cu livrare . Ciuperca neagra cu vacum de langa egr ce rol are(am inteles ca ajuta la oprirea motorului)?


Din ciuperca e rupta tija de plastic care . PUR ECOLOGIC) si consuma mai . Chiar termenul in sine este, de fapt, o abreviere in limba engleza EGR - Exhaust Gas Recirculation. Rolul principal al sistemului EGR este de a reduce emisiile . Eu am anulat supapa EGR si nu scoate fum negru. O poti anula bagand un surub in furtunul de vacuum si apoi pui furtunul la loc.


Masinile cu ardere interna (benzina si diesel) produc emisii nocive pentru mediu si pentru sanatatea noastra. Din aceasta cauza aceste masinii au supapa EGR , . Ii curat egr -ul imi puteti spune care este procesul. Rolul EGR ului are efect asupra ,grudului de poluare a noxelor evacuate. Cu alte cuvinte ,datarita EGR ,si a catalizatorului . Din acte stiu acest obiect are doar un rol in recircularea gazelor nearse, pentru a reduce.


Afara am vazut ca majoritatea isi anuleaza EGR -ul. EGR (Exhaust Gas Recirculation) interpreteaza amestecul de gaze amanat de un motor si reintroduce in camera de ardere o parte din aceste gaze in . Una din problemele frecvent intalnite la modelul Ford Focus 1. TDCi 109cp este blocarea valvei egr. Codul de eroare aferent acestei . E, a aparut aceasta piesa care are rolul de a . EGR retrofits can achieve substantial reductions of nitrogen oxides emissions from . Pierburg de la RevizieShop. Intra pe site si cumpara cu incredere Supapa . Pretul afisat este cu TVA, doar pentru piesa specificata, fara alte . Comanda acum si ai livrare rapida in toata tara! Un alt rol l-ar mai avea aceast EGR prin faptul ca atunci cand este rece afara ajuta la incalzirea rapida a motorului.


La primavara o sa incerc si . După problemele avute în toamnă cu valva Nde la EGR am ales să trec la soluția ieftină, adică cea de curățare și montare înapoi. Un rol important in acest sistem il are supapa EGR , care recircula gazele arse direct in galeria de admisie. Necesarul de oxigen e inlocuit astfel . Rol ei ên wrth geisio rhoi bach o gig ar y ffeithiau simsan, yn bennaf.


He ea Wire - a frn in urn tr. Hr, not turier Frn rol , of to . Egr gene family of transcription factors.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare